nadjamayr

Nadja Mayr

Svar på frågestund del 3

Kul med frågestund! Var bor ni nu och vart ska ni flytta?

Vi bor i ett radhus söder om stan och ska flytta ännu en bit söder om stan till hus, vi har köpt tomt och ska bygga.

Hur lång pw går du på morgonen? Går du varje morgon? Är Hollie nöjd hela promenaden? Har själv en 3 månaders bebis och ibland kommer vi inte ut eftersom hon inte vill ligga i vagnen (skriker / är ledsen). Måste alltid vänta på ”ett bra tillfälle” att komma ut..

Går mellan 30-60 min. Försöker gå varje morgon men vissa mornar föredrar jag att vila med henne istället, då försöker jag gå under dagen istället. När hon var mindre gick jag alltid som du säger när det var dags för henne att sova. Men sen vi bytte till sittdel så fungerar det mycket bättre, skulle hon tröttna nu så tar jag henne i bärselen, har alltid den med mig. Hollie har gillat vagnen i perioder så de där kan nog variera. Kram

Jag undrar vart du kommer ifrån, ärr du endast från sverige?:)

Ja eller min farfar är tysk 🙂

Hej! Hur kommer det sig att ni kör med Nan sensitive? Hade Hollie kolik? Använde ni miniform och/eller semper magdroppar också? Jag börjar misstänka att min fått kolik. Jag kör med Nan HA + semper magdroppar sedan 5 dgr och sedan idag även med minuform droppar. Hittills har det inte blivit bättre så jag funderar på att testa Sensitive. Tack igen för en bra blogg

Hej, nej det hade hon inte men lite känslig mage så vi provade oss fram, hon spydde ganska mycket av babysemp och nan sensetiv verkade också ha minst negativ effekt på hennes mage. Nej vi upplevde ingen förbättring med dropparna så vi la ner det. Åh stackars lillen, så jobbigt att se att det har ont. Hoppas ni hittar en lösning. Stor kram

.Så fantastisk blogg!! Jag är lite nyfiken på att höra vad ni hade för namnförslag till en pojke (om ni hade pratat namn innan ni fick reda på att ni väntade en flicka).

Tusen tack 🙂 Åh jag tycker pojknamn är sååå mycket svårare!  Vi hade inget självklart men båda gillade Milian jag gillade Jamie också 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Hejsan! Hon är så söt hollie ❤️ Kom in på din blogg av en slump o läste lite blir inspirerad av din träning o prommisar! Tänkte höra med matning till hollie, har ni alltid gett ersättning eller amma också? Har en liten kille på
    4 mån som helammas men skulle vilja börja träna lite smått nu o lämna till pappan. Vet ej om
    Jag ska pumpa ur bm eller om jag ska ge ersättning? Har du några tips? Kram f

stats