Nadja Mayr

Tid för trädgårdsfest

Inlägg i annonssamarbete med Philips Hue

Juli och nu kan man väl ändå säga att sommaren är här på riktigt. Juli och augusti är nog mina favoritmånader på hela året även om jag älskar höst, jul och första vårsolen med. Men älskar hur mycket man är ute, hur det kan vara ljummet ute redan tidig morgon eller ända in på småtimmarna. Allt känns så enkelt då, en kaffe på altanen, en picknick på stranden eller en liten mysig trädgårdfest med vänner. Lite ostar, iskallt rosé, blommor och en filt är egentligen allt som behövs..

I samarbete med Philips Hue och deras underbara utebelysning fick jag i uppdrag att styla en trädgårdsfest. Jag ville göra det enkelt och visa hur lätt man faktiskt kan ordna en himla mysig kväll med enkla medel. Dessutom visa vilken fantastisk känsla och vilket mysigt ljus dessa lampor ger. Jag tror det är något man ofta glömmer när man inreder sin uteplats eller trädgård, just ljuskällor. Det är bland det viktigaste när du inreder ditt hem och det gäller faktiskt utemiljön med. Innan vi skaffade dessa lampor förstod jag nog inte det. Men nu, det ger verkligen utemiljön liv och gör det enkelt så himla mysigt.

Ett tips är att skapa som små stationer med enklare tilltugg och god dryck. Det gör det socialt och lättillgängligt. Att med hjälp av en filt, lite kuddar och puffar/äppellådor eller lastpallar bygga upp en mysig picknick gör rum för många fler utan att det kostar och ger en drömmig känsla. Att sprida ut lite färska blommor även ute är också något som för det extra fint. Ett tips är också att sprida lite blomblad, som här i ishinken med rosé.

Som jag nämnt innan så kan du styra Philips Hues smarta belysningssystem via din smartphone. Du kan alltså tända, släcka, ställa in timer, dimmra, välja färg, teman osv. Jag gillar ett lite varmare ljus som på bilderna, ser ni att de ger precis samma effekt som levande ljus? Fast så mycket säkrare och enklare. Hur fantastiskt?!

Jag älskar att så fort det börjar skymma lite så tänds lamporna och får altanen att se levande och inbjudande ut varje dag.

Läs mer om det olika produkterna för just din trädgård eller balkong HÄR. Och för att hitta massa fina erbjudanden på produkterna, klicka HÄR

Ha nu en alldeles ljuvlig sommar & hoppas ni får tillfälle att njuta av många härliga trädgårdsfester tillsammans ❣️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats