nadjamayr

Nadja Mayr

Tips för att sänka sina kredit/delbetalningar

Inlägg i annonssamarbete med Anyfin

Så kul att flera velat läsa om ekonomitips och sparande. Tänkte skriva mer om det i ett längre inlägg men här kommer ett tips gällande ämnet iaf. Ibland blir man av olika skäl tvungen att ta saker på kredit/delbetalning. Det kan såklart i vissa fall vara bra att kunna jämna ut sin ekonomi eller för att tillexempel våga satsa på sin dröm. Alla har vi olika förutsättningar och för mig har den största och modigaste satsningen varit att starta mitt egna bolag. Det kostar en del att göra det, ändå är det ett yrke som inte kräver jätte mycket förutom en bra kamera, dator och telefon. Men det finns drömmar som kräver betydligt mer än så. Och känslan att kunna satsa den är bra härlig. Under föräldraledigheten är ekonomin lite extra utsatt och då kan det också finnas tillfällen där man behöver jämna ut ekonomin.

Nog om det, Anyfin handlar inte om att man ska ta nya krediter utan om att sänka de man redan har.. Alltså detta är på riktigt så sjukt smidigt. Du laddar ner appen, loggar in med bank ID och fotar din senaste faktura. Så kommer Anyfin sänka dina kostnader. Det är alltså en riktigt bra tjänst som inte vill bidra till ökad skuldsättning och ger därför inte ut några nya krediter utan finns där för att hjälpa oss att sänka de vi redan har. De kom till ur en frustration över krångliga fakturor och räntor som inte går att påverka..

Så oavsett vad din anledning varit att ta något på delbetalning/kredit så hoppas jag verkligen att du laddar ner appen och ser till att ni får så bra villkor som möjligt då det ibland kan vara så mycket dyrare än vad det än vad det bör vara. Dessutom så får du just nu 200 kr avdrag på din första faktura om du använder koden nadja200.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats