Nadja Mayr

Tips för att underlätta stressiga mornar

(Inlägg annonssamarbete med Babyshop.se)

God kväll fina ❤️

Ska snart krypa ner i sängen efter en mysig dags firande av pappan i huset. Det var verkligen som att gravidtröttheten slog till i fredags, är så oroligt trött heeela tiden känns det som nu..

Hur laddar ni upp för en ny vecka? Jag brukar planera veckan och maten på söndagar. Ibland kör jag lite hemmaspa och nagelfix.. Söndagar eller månader är mina fixardagar för sånt, för att få en fin fortsättning på veckan.

Har en sak jag gör som jag tycker är så himla bra och faktiskt underlättar såå mycket stressiga mornar. Beställde dessa påsar från www.babyshop.se . En påse för varje veckodag. Såå söta är dom också. I dessa förbereder jag Hollies kläder för alla vardagar. Så himla praktiskt. Förvarar dom i den fina korgen och den kommande dagens påse hänger jag på hennes skrivbordsstol. Så på morgonen tar jag bara med mig en påse ner. Snart kommer hon kunna sköta detta själv tänker jag. Ta med sig och klä på sig. Hon har redan börjar visa intresse för att försöka själv 🙂

Vi sparar både tid och onödigt tjafs på detta då Hollie annars bara vill ha sina pippikläder haha. Det funkar fantastiskt för oss. Du hittar dom HÄR. (Bordet och stolen kommer också från Babyshop)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Hej!
  Skulle du vilja skriva vart inredningen som ni måttbeställde i er walkincloset kommer ifrån? Jag kan inte hitta inlägget bland katerkorierna.. 🙂

 2. Mikaela

  Men blir inte kläderna inte skrynkliga om de ligger nerpackade så i flera dagar? ? Annars låter det himla smart & smidigt tycker jag ?

  1. nadjamayr

   Nej de tycker jag inte de ligger ju vikta precis som i lådan 😉 sen har hon i princip bara mjuka kläder till förskolan ändå 🙂

stats