Tips inför förskolestart | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Tips inför förskolestart

I annonssamarbete med Filur Namnlappar

Blev så himla glad när jag fick frågan om att göra ett samarbete med dessa underbara namnlappar. Har nämligen använt dom sen Hollie började på förskolan och kan varmt rekommendera dom.

Du utformar dom själv i deras webshop, färg, typsnitt och figur. Figurerna är så bra då det hjälper barn som inte kan läsa att känna igen sin lapp. Perfekt att låta de små vara med och utforma lapparna, utbudet är stort med allt från Disney till Hello kitty.

Det bästa är att lapparna från Filur namnlappar verkligen sitter trots tvättar, bus och lek. Jag märkte alla Hollies kläder till förskolan, nappar, skor, ryggsäck och snuttis också. Fäster lapparna på tvättråden där håller de sig allra bäst.  Och varje gång vi köper något nytt sätter jag dit en lapp direkt, så smidigt. Beställde mina lappar i aug och de har hållit ända tills nu när det var dags för sommarlov!

Nytt är de små minilapparna, så himla bra med ett gäng av dessa, använder de till tex nappar, rosetter och hårspännen, så bra att kunna märka dessa små saker som lätt tappas bort annars.

Så dessa smarta lappar från Filur namnlappar är verkligen ett tips till er, speciellt inför förskole/skolstart. En uppsättning vanliga och en uppsättning minilappar så har du för ett helt år. Klicka HÄR för att börja utforma dina egna namnlappar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats