nadjamayr

Nadja Mayr

Tips på morgonyoga och böcker

God morgon vackra,

Hoppas du haft en fin start på dagen. Jag började med lite morgonyoga, testade ett nytt pass jag blivit tipsad om. Jag kände mig ganska stel efter ledigheten så det blev ganska utmanande för mig, vilket kändes fint då det gav mig motivation att utvecklas och utmana mig själv. Körde Boho Beautifuls youtube pass, de har hur många olika som helst så du kan välja just vad du behöver. Jag körde Perfect morning yoga men tänkte prova lite olika och se vilket jag gillar mest. Mitt mål är att köra minst ett av passen i veckan och se hur min kropp utvecklas. Älskade upplägget! Vet att ni brukar fråga om yoga inspiration så tänkte att jag tipsar er. Oftast kör jag ju bara egna övningar med fokus med andning, avslappning och stretch.

(Dagens frukost: Eget knäcke på frön och havre, egen hummus (sååå enkelt och gott), avokado, chiliflakes, två ägg och citron- & ingefäravatten)

 

Så mycket mat pepp just nu, det är som att när allt stress lagt sig efter att ha landat i lägenheten så vill jag bara laga mat, baka, läsa recept och om hälsa hela tiden. När jag känner inspiration då blir jag extra lycklig. Älskar den känslan.. Och älskar att ha huset fullt med böcker, fina coffee table books, kokböcker och inspirerande böcker om hälsa, lugn och självutveckling. Här kommer lite favoriter och några nya jag unnat mig..

 

Ha nu en fin onsdag, XX N 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. nadjamayr
      nadjamayr

      Tusen tack 🙂 Min matta är från linoleum kompaniet i färgen sand och mattan heter shelby, jag har strl 2,5*3,5 och älskar den, så fin lyster men ändå sååå mycket tåligare än de jag haft tidigare. (med koden nadjamayr får du 10% rabatt <3)

stats