Nadja Mayr

Tips på pyssel nu när mycket annat ställs in

 

Hej vännen,

Här öser regnet ner utanför fönstret och jag jobbar under en filt och fyller på kaffekoppen lite för ofta. Kvällens planer är inställda på grund av Corona och gymmen har stängt ner helt. Så det blir hemmaträning och sen myskväll med tjejerna. Mannen är borta med jobb till lördag och eftersom läget är som det är just nu så passar vi nog mest på att mysa och pyssla hemma.

Hittade fint påskpyssel på Panduro, köpte denna låda till tjejerna, stora påskägg jag ska göra iordning till dopp i papp och lite lufttorkande lera som jag tänkte testa att göra lite fint pyssel med.

Jag är inte super mycket för pynt förutom vid jul, men lite smått är mysigt, speciellt för barnen och gärna med sånt vi har i naturen eller med tex ägg och annat som ska finnas på påskbordet, mjuka toner och lite ljusgult satsar jag gärna på, en fin dukning, söta påskägg och vackra buketter.. Här kommer lite inspiration jag hittat på Pinterest.

Tänker att vi får göra det bästa av hur läget är nu, bry oss lite extra om alla som känner oro och som tillhör riskgrupper, kan vi hjälpa till att handla eller visa omtanke på annat sätt. Och sen försöka ta det lugnt, ta tiden till varandra, pyssla, baka, umgås, spela spel, se filmer och ta var på tiden hemma så mycket vi kan, så hjälps vi är att minska risken för spridning, framförallt till alla som av olika anledningar inte skulle klara det så bra,

Med kärlek, N

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats