nadjamayr

Nadja Mayr

Tipsar om en grym tjänst

I samarbete med CLIQUE måste jag tipsa om denna grymma tjänst som jag just nu använder. CLIQUE är en app och sajt där du kan fynda och sälja secondhand i clique shops. Det är gratis att lägga upp annonser, det är först när dina saker säljs som tjänsten tar ut sin provision. CLIQUE behåller pengarna tills köparen har mottagit sin vara och skickas sedan säkert via betalningstjänsten Trustly, vilket blir tryggt för både säljare och köpare. Älskar verkligen såna här tjänster då det finns så många fördelar med att sälja begagnat så som pris, miljöpåverkan och att man kan fynda unika plagg.

Det speciella med denna sajt är att man kan starta en egen shop, och så fort någon annan säljer grejer i din shop får du en provision på det som säljs. Att skapa en populär shop kan alltså löna sig riktigt bra.

I samarbete med CLIQUE har jag därför skapat en shop där vi lagt upp ett antal plagg till försäljning. Så kul, saker började säljas redan första timmen. HÄR hittar ni min shop.

Jag håller även på att lägga upp en shop med de klädeder Hollie växt ut så håll utkik.

Det finns enligt mig många fördelar med att handla secondhand-barnkläder dels brukar de vara i gott skick och knappt använda då barnen växer så snabbt och med tanke på att det finns så otroligt mycket kemikalier i nyköpta oanvända textilier vilket kan reta barns känsliga hud. Genom att köpa secondhand så är textilierna urtvättade på kemikalier.

Hoppas ni gillar denna sajt lika mycket som jag,

image

Kramar

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats