nadjamayr

Nadja Mayr

Tisdag

God kväll vännen ❣️

Hoppas dagen varit fin. Jag lämnade de små imorse och det känns så fint nu när Nora har börjat trivas och känna sig trygg på förskolan 🙂 Tog en PW och körde lite yoga. Så skönt att fokusera på andningen och stretcha ut min onda rygg. 30 min promenad och 10-15 min yoga är en bra start för mig. De mornar jag kör gym tar jag promenaden senare under dagen men ser till att få med yogan på morgonen oavsett.

Jobbat och lunchat med en vän, ett långt fint samtal om allt mellan himmel och jord. Efter hämtning var vi och kikade på ett parhus. Känns spännande nu när vi börjat leta på riktigt efter nästa boende.

Vårt hus kommer förmodligen ut på tor. Phju när man stylar och fixar känns det i hjärtat att det inte ska vara vårt längre. Känns sorgligt och konstigt samtidigt som det känns rätt och som att vi följer vad vi verkligen vill. Mycket tankar och känslor. Att flytta är ändå ett stort steg.

Nä nu blir det kvällmys innan det blir sängen tidigt. Försöker att inte jobba efter 20 på kvällen. Hittar mina vägar för balans nu när jag jag eget (skulle kunna jobba dygnet runt) samtidigt som kroppen sagt ifrån och jag måste prioritera vila och återhämtning.

Stor kram ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vi kollar parhus/radhus i huddinge och haninge. Vendelsö är rätt långt från city va och man tänker att åka kommunalt varje morgon.

stats