nadjamayr

Nadja Mayr

Träning på semestern

Mornarna är mina favoriter här.. Älskar att få starta dagen med en morgonpromenad till havet, njuta av de vackra platserna, gå förbi hästhagar och lammen, att få röra på mig och känna solen i ansiktet.

Idag tog jag tjejerna på en PW bort till en strand och ett fiskeläge, så himla fint där! Finns även en liten lekplats så perfekt för Hollie. 45 min PW och 30 min träning med gummiband på stranden. En perfekt och svettig start. Får så mycket energi och lugn på samma gång av att starta dagen på detta sätt. Nästa gång tar vi med oss badkläder och tar ett dopp efter träningen. Bästa sättet att få till träning med barn, om mini inte sover fungerar hon perfekt som lite extra vikt i övningarna och Hollie leker gärna bredvid mig. Blir en mysig start tillsammans.

Mitt mål med träningen under semester är att den ska maximera mitt mående, ge mig energi och jag vill njuta av den, vara ute och inte ha några måsten. Försöker starta varje dag med en PW på minst 30 min, iaf fem dagar i veckan ser jag till att gå. Utöver det så vill jag lägga till minst 2 tillfällen i veckan då jag gör någon mer träning, så som styrka på stranden eller altanen, med gummiband och kroppsvikten, bänkar och andra redskap man hittar ute eller yoga, cykla, klippa gräset, rida eller en kvällsrunda. Tränar du under semestern? ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats