nadjamayr

Nadja Mayr

Träningsresultat, inflytt och val av soffa

Hej fina ni,

Efter lite tyngre dagar med sämre motivation och känt mig lite trött och låg, kan det ha varit lite pms?! 😉 Så känner jag mig pigg, inspirerad och glad. Händer så mycket kul just nu, knappt så att man hinner med. Mitt goda humör kan också ha att göra med den så mycket bättre sömnen nu. Åh vad jag hoppas att detta håller i sig, det är nog påfrestande med husbygge, flytt, småbarn och mycket jobb för förhållandet, att prövningen med sömnbrist slipper vi helst 😉 hihi. Idag sov mini från 19-7.30, (lyx) haha hon vaknade nog lite tidigare men fick nog kämpa ett tag med att få upp mannen som är rätt svår väckt 😉 Bara att njuta för småbarn innebär ju olika faser hela tiden!

Så bra träningspass imorse för överkropp, magen börjar äntligen kännas som före graviditeten och musklerna syns mer och mer på hela kroppen, älskar! Avslutade med lite mys i bastun och en inpackning för håret. Bästa starten på denna lillördag och ikväll väntar hemmagjorda hamburgare och ett glas rosé. Skippar brödet, ni vet det här med balans 😉

Älskar mina nya myskläder, så sköna att hoppa i efter bastun och mysa runt i hemma, funkar dock lika bra på PW, yoga eller träningen. Och tröjan är ju så snygg till slitna jeans eller jeansshorts! De kommer från BUBBLEROOM, som har så mycket snyggt i träningsväg och till riktigt bra pris dessutom. Du hittar toppen HÄR och byxorna HÄR. (Inlägget innehåller Adlinks)


En annan anledning till varför jag är lite extra pirrig just nu är för att vi har fått ett inflyttningsdatum, Wii! Går allt dom det ska så får vi huset den 14e juni, så nu är det dags att beställa soffa vi har valt denna Valen XL – Soffa i Linne – Grå och nu ska vi vara sätta tyget, vilken tycker ni, alla är gråa men i olika toner, till soffan kommer vi ha två naturvitar fåtöljer. Det är öppet mellan kök och vardagsrum och vi kommer att ha vitt köksbord, grå stolar Fameg, marmor och vitt i köket.. LÄNGTAR!

Pussochkram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats