nadjamayr

Nadja Mayr

Tre veckor kvar..

Hej vackra du,

Hoppas du fått en fin start på veckan. Sitter och jobbar, svarar på mejl, förbereder inlägg, planerar blogg, beställer till huset och massa mer. Hollie sover så det är bara att passa på 🙂 Jobbar ju som sagt i två dagar i skolan imorgon och onsdag, för att få till en bra överlämning nu när jag ska ta över klassen igen i aug, så måste hinna med en hel del idag.

Blir ingen veckans kost då det är kort vecka så här kommer det nog firas med god och somrig mat. Firarmat behöver inte alls vara onyttig, några favoriter är Ceasarsallad (googla fram 56 kilos recept, magiskt gott med ett glas rose), kött och en somrig sallad, chark, olika taccorätter och skaldjur.. Mums 😉

Igår var vi förbi huset så här kommer ett litet bildregn, så lycklig. Snart är det vårt.. Om tre veckor flyttar vi HEM <3

KÄR i vårt badrumsgolv på övervåningen. På undervåningen tog vi vanlig marmor och här denna gråa snygging. Vi ville att de skulle hänga ihop men med viss skillnad och det här blev så bra!! Fullt av byggdamm så kanske svårt att se.. men det är högblankt och togsnygg. Älskar också alla snedväggar på övervåning, blir så personligt och mysigt. 

Vi köpte golvet hos www.modernabad.se och tillverkaren heter Bricmate. Och jag har fått chansen att ge alla mina läsare 20% rabatt på hela sortimentet hos Modernabad med koden NADJA till fram till 1 juli. Hur grymt?! 

Älskar också alla stora fönster, ljuset, den enorma köksön och de öppna ytorna. Hoppas och tror att vi kommer att älska att bo här. 

💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Så härligt!! Vi hyr hus idag och det funkar inte alls bra, haha!
    Hoppas hitta drömhuset om ett år… 🙂

    Förresten. Jag väntar mitt första barn och försöker hitta bra kläder att ha i sommar när jag är nyförlöst.. vad tycker du man ska köra på? Amningskläderna jag hittar känns så trista.. det som ser ok är lite för dyrt. Vet ju inte heller hur länge man kommer blöda osv, känns som det kommer påverka klädval också..? Vore skoj med sånt inlägg!

  2. Emelie

    Det ser helt ljuvligt ut trots byggdamm och spackel. Så härligt för er att få flytta in där snart! ☺️

stats