nadjamayr

Nadja Mayr

Tre veckor med hälsa och veckans kost V.42

Vackra <3

Jag har valt att köra tre veckor nu med fokus på hälsa, prioritera mig, träning och kost. Jag gör det ibland när jag känner att kropp eller huvud behöver det. Just tre veckor är ungefär vad man behöver för att ändra en vana, samtidigt känns det överkomligt och fint att få ge sig det ibland. Jag börjar med att fundera på vad jag behöver just nu, vad jag mår bra av och sen planerat jag upp det. Tex behöver jag lugn (1-2 yoga pass om dagen, även bokat en privatlektion nästa vecka med fokus på det just jag behöver). Jag mår bra av träning och min kropp behöver kärlek så, 4 träningspass i veckan utöver yogan, inga krav på längd eller intensitet, utan målet är att må bra. Minska stress (mer tid utan telefon/dator), unna mig saker som får mig att känna motsatt till stress (bad, ansiktsmask, bok, serier, tid med familjen, promenader, vänner osv). Få energi (väljer bort allt socker och snabba kolhydrater) då mår min kropp som bäst, olika för alla. Skriver mer om detta sen. Boostar min kropp men näringsrik och ren mat. Rensar ut onyttigheter och fyller kyl och skafferi med bra saker, allt från ingefära, till nötter, oliver, grapefrukt, ostar, granatäpple, selleri osv… Planerar alltid veckans kost med glädje, god och bra mat. Mat att njuta av samtidigt som det är ett bra val för min kropp. Tex fortsätter jag att unna mig ett glas vin men väljer ett med låg sockerhalt och äter en ostbricka till istället för godis. Sen väljer jag att extra mycket känna inåt, göra mina val utifrån vad jag vill och behöver, jag tar alltså extra mycket ansvar för mitt egna mående dessa tre veckor då det är min prioritering. Känna inåt och välja positiva tankesätt med fokus på tacksamhet.

Kommer dela med mig om allt kring detta, både här och på min instagram med hälsofokus: Selflovebynadja

 

 

 

Sojamarinerad lax med sesambroccoli (barnen äter med ris till) HÄR 

Halloumitacos med vattenmelonsalsa, koriander och lime HÄR

Burratasallad med tomater och prosciutto

Asiatisk sallad med salmalax, mango och avokado HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats