nadjamayr

Nadja Mayr

Trots och vinterkläder till Hollie

Inlägget innehåller annonslänkar till Babyshop.se

Alltså denna underbara lilla (stora) tjej, livets lycka men oj så hon testar oss just nu. Vi får känna på trots för första gången på riktigt men däremellan är hon alldeles underbar. Men man känner att man lever och vissa stunder känns det faktiskt himla tufft, men som vanligt, alla faser går över och jag påminner mig om att det är en del av utvecklingen. Försöker uppmuntra henne när hon vill prova nya saker själv och visa att jag finns om hon behöver mig. Tror också det är viktigt att det är okej att vara arg/ledsen och att erbjuda en kram mitt i ett utbrott ibland. ❤️

Blir ju bara roligare och roligare att klä henne och hon har själv börjar tycka att det är kul nu, vill gärna vara med och välja. Våran Hollie, en tuff, bestämt och charmig tjej. Världens roligaste och goaste också.

I vinter kör vi på en riktigt tuff jacka från Livly och mysiga skor från Babyshop. Ett par bruna gosiga och tuffa Leo för lek och förskola. Overallen från förra året funkar fortfarande. Himla nöjda med den. Sen kör vi på fleece och underställ. Lager på lager är det absolut bästa tycker jag. Älskar när man kan kombinera funktion, sköna och snygga plagg.

Vit mössa från Livly och brun HÄR.

Dessa skor med Leo mönster är Hollies nya favoriter, himla sköna och lekvänliga. Vattentäta, fodrade och med rejäl sula. Snygga dessutom 😉 Kör strl 24 till Hollie, en större än hennes vanliga, så vi får plats med varma strumpor.

Vill ni ha ett inlägg med vad vi kör för vinterplagg till Nora? Klicka på hjärtat isf ❣️
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats