nadjamayr

Nadja Mayr

Trött mamma och drömmig blått

God kväll fina,

Hur har er dag varit? Min har varit intensiv och effektiv så har fortfarande myskläder på mig och håret i en slarvig tofs, vissa dagar blir det bara så. Mannen kom hem sent och jag hade fullt upp under tiden H sov så nu längtar jag efter en lång duscha och att slänga mig i soffan. Hunnit med många måsten och en del jobb iaf och Hollie har fått vara ute och lekt i två omgångar och lite vattenlek inne. Är ju så himla kallt ute så blir inga långa stunder.. hoppas våren kommer snart. Hur kär man än är i sin lilla goding och hur mycket energi, glädje och kärlek dom än ger så kan de verkligen göra en helt slut också. Lycklig och slut 🙂

Just nu faller jag mycket för blått till Hollie, tycker det är så himla fint. Blir ju lätt mycket rosa vilket är sött men fint att inte låsa sig till en färg. Blått känns så fint och klassiskt till våren och sommaren. Ovan ser du några av mina favoriter just nu. Vagnen är magisk, vi har den i helsvart, ångrar lite att jag inte köpte den i denna snygga färg. bra pris och så himla smidig som resvagn.

Önskar er en fin kväll <3

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej Nadja
    Har precis hittat hit till din blogg och nu läst den från pärm till pärm 😉 Älskar den!!
    En fundering jag har är ditt citron/ingefäravatten som du dricker på morgonen, pressar du bara i citron och river ingefära i vattnet eller kokar du ihop det?
    Tack för all inspiration du ger, önskar dig en fantastisk dag 🙂

stats