nadjamayr

Nadja Mayr

Två tidlösa klassiker

Inlägg i samarbete med Daniel Wellington

Hej underbaringar,

Ni vet att det är morsdag på söndag va? Här kommer ett tips samt ett grymt erbjudande..


Tipsade i förra veckan om en personlig tavla, en annan garanterat uppskattad present är en av dessa tidlösa klockor. De är bara så snygga och stilrena, älskar dom då de verkligen passar till allt.


Dessutom har man ju en klocka på sig nästan hela tiden, vilket gör den till en fin kärleksgåva då personen som bär den ofta blir påmind om dig när den ser klockan. Sen är det något man alltid har kvar och speciellt läderarmbanden blir bara finare med åren. Så ett tips även till de som letar presenter till studenter, examen, födelsedagar eller bröllop, är det inte en söt idee att ge brudparet varsin matchande klocka?


Just nu får du 15 % och fri frakt på allt hos Daniel Wellington med koden Nadja15, dessutom har de just nu en sommarkampanj som gäller Classic och Classy läderklockorna, fram till den 5e juni får du ett extra NATO-armband som komplement. Så med min koden Nadja15 får ni alltså både 15% rabatt och ett gratis band. Hur bra?! 


Dessa två är mina favoriter, så olika men båda är så snygga tycker jag. Vilken gillar du bäst?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling “Årets Babyblogg 2017” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 5/6, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

stats