Nadja Mayr

Uppladdning för bebis och mamma inför träning

God morgon fina,

Hur mår du denna lillördag?

Här hemma har vi ätit frukost och laddar nu inför dagens träning, ett strong mama pass som vi kör på sats, minst 2 gånger i veckan. Hollie får ni gröt varje morgon med katrinplommon till, jag åt två rostade mackor, med Philadelpia och äggröra på, så gott och bra med protein inför träningen.

Hollie laddar med att sova dagens första, vilket är perfekt för det brukar funka som bäst att ha med henne när hon sovit innan. Jag laddar med en kopp kaffe i min favoritmugg, fick den av min lillebror på min första morsdag, så fint.

Under passet dricker jag alltid aminosyror. Mina byxor kommer från Stronger, topp från Nelly och Hollies pyjamas från Livly.

Önskar er en fin start på dagen så hörs vi senare.

IMG_3987 IMG_3988   IMG_3991 IMG_3993

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hej. Jag är lite nyfiken på vad Hollie äter om dagarna nu? Min lilla har också känslog mage men börjar närma sig 4mån =smakportioner 🙂
    Jag ser så mycket fram emot att minska ned ersättningen och få testa gröt/banan/m.m.
    Tack för en mycket inspirerande blogg, du verkar vara en sä härlig, ärlig oc jordnära människa! 🙂 ?

stats