Ut med det gamla och in med det nya | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Ut med det gamla och in med det nya

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon 💗

Hoppas du sovit gott och vaknar med en bra känsla! Ska snart ta en PW med tjejerna, men först dagens andra kopp kaffe..

Håller på att rensa här hemma bland mina kläder och i veckan klickade jag hem lite nytt, det blev dessa två kjolar, toppen, väskan och sandalerna. Längtar tills de kommer hem..Så skönt att få rensa ut gammalt och fylla på med lite nytt 🙂 Älskar den känslan. Nu måste jag bara hitta lite nya byxor och shorts också som jag känner mig bekväm i och som passar efter graviditeten. En bikini eller baddräkt och ett par solglasögon står också på listan..

Önskar dig en fin torsdag,

KRAM N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liwa

    Kan du inte göra så länkarna öppnas i nytt fönster ?:) så störande att behöva gå tillbaka och skrolla ner i bloggen igen. Om du hade ändrar detta hade iaf jag oftare tyckt de va värt att klicka på länkarna 🙂

    1. Lina

      Jag håller med dig! Men ett tips är att högerklicka på länken och välja “Öppna i nytt fönster” så får du samma effekt 🙂 Numera gör jag så på alla länkar för att slippa gå tillbaka och krångla.

Annons
stats