nadjamayr

Nadja Mayr

Val av vinteroverall

Äntligen hittade jag rätt overall till Hollie, vilken jungel. Jag beställde min från Babyshop.se och du hittar den HÄR . 


Så nu är vi redo för kylan med ny overall från Didriksons,  designad för det skandinaviska klimatet. Letade länge på nätet innan jag bestämde mig, overall känns så viktigt nu när de är ute mycket på förskolan och det börjar bli kallt. För mig går funktion före allt, det viktigaste är att den är vind och vattentät, att den andas, håller värmen bra och att den är enkel att tvätta. 


Vet att didrikdons gör riktigt bra ytterkläder till barn så tror att denna kommer bli jätte bra till Hollie. Dessutom tycker jag den var söt i en riktigt fin, rosa ton och perfekt med svarta partier på de ställen som lätt blir smutsiga annars. Gillar också att den har reflexer och tejpade sömmar. Förutom overall så kommer jag klä Hollie i lager på lager och investera i ett bra underställ för kalla dagar. 
Jag tog strl 80 till Hollie och hon är nu ca 84 cm lång, men har hört att de är ganska stora i storlekarna och det fanns gott om växa utrymme i denna. 

Dessutom kan overallen förlängas i ärmslut och benslut med upp till 5 cm, hur bra? 


– Vattentät.

– Vindtät.

– Andningsförmåga 4000g/m2/24h.

– Tejpade sömmar.

– En del av märkets STORMsystem™ – 100% vattentät och gjord för att tåla svåra väderförhållanden.
– Snölås som håller snö och regn borta.

– Reflexer för bättre synlighet.

– Overallen kan förlängas i ärmslut och benslut med upp till 5 cm.

– Öglor i ärmslut att fästa vantarna i.

KRAM 💗💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats