nadjamayr

Nadja Mayr

Vår dag

God kväll vännen ❤️

Vilken dag.. Den har verkligen gått i ett, har haft mycket jobb, fix inför imorgon, en plåtning jag ska göra på fredag och ett event jag ska hålla i tillsammans med fina Paula Rosas på måndag. Phju, men så mycket kul ❣️Å vädret idag, så ljuvligt med sol!

Hann med min morgonrutin med lite yoga vilket jag är glad över, sätter den högst upp på min priolista varje morgon nästan. Så skönt att starta dagen med några min yoga och meditation.

Efter lite morgonjobb åkte jag och Nora in till stan för att välja ut två klänningar hos Bymalina till morgondagen och till fredag. Blev en blå dröm en vit bohemisk som jag blev sååå kär i!

Parkeringsvakten i garaget jag parkerade i var så snäll mot mig och hjälpte mig med att parkera och backa ut sen. Han lämnade tom lappen i bilen åt mig då han nog såg att jag var både stressad och slut med Nora på armen. Har var så snäll mot mig att jag nästan ville gråta 🙈🙈 Hatar att parkerna i stan, landet är mer min grej 😉

(Dagens lunch, bulgur, mango, avokado, tonar, cashewnötter, koriander, lite olivolja, lime, chili och flingsalt)

Sen hem fixa lunch, leka, packa ihop och hämta Hollie. Sen släppte mannen mig hos Miss Fancy där jag fixade naglarna, naturliga och enkla i en fin ljusrosa ton och så gjorde jag en spraytan. Så glad att jag hann få en tid, det behövde denna lite trötta mamma 😉

Nu har jag packat och ska jobba av det sista från sängen. Sen ska jag slå på Husdrömmar, älskar de programmet, så mysigt.❣️

(Här ser nu klänningen till morgondagens fest)

Ska bli så underbart imorgon, träffa massa härliga tjejer och teamet på Yves Rocher, få lite egentid, bara en sån sak som att kunna läsa en bok på flyget, ta ett glas i hotelbaren och göra sig iordning i lugn och ro.. Eller som att sova en hel natt.. MEN jag kommer tycka att det är så jobbigt när jag säger hejdå till tjejerna, gud grät en skvätt för en stund sen bara jag tänkte på det! 🙈 Vet att det bara är ett dygn, men kan inte rå för det, sån är jag. Älskar ju varje sek med dom! ❣️ På tal om det.. Vår minsta älskling har gått flera steg i dag och det är så sött så jag smälter ❤️❤️

Natti vännen ❣️❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats