nadjamayr

Nadja Mayr

Var förberedd inför stora beslut

I annonssamarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Livets olika faser innebär ofta stora, läskiga och spännande beslut. För oss har det minst sagt varit galna år innan vi nu äntligen landat, försäljning av radhus, byggt eget sommarhus på Gotland, köpt tomt här i Stockholm, byggt upp ett hus här med, gått igenom två graviditeter och fått två fantastiska barn på vägen. Allt som egentligen bara är fantastiskt har också varit tufft, inneburit en stor stress med alla beslut och ekonomin som lätt drar iväg när man själv bygger hus, Det var en tuff period med husbygget här hemma och helt ärligt hade jag svårt att känna mig hemma här till en början och vi har faktiskt funderat på att sälja. Men nu äntligen har vi landat och jag är så tacksam över att trivas så bra som jag gör.

Ändå är vi båda väldigt överens, förändras livet, så skulle vi sälja huset hemma före Gotland, det är vår lycka som vi vill hålla fast vid, huset hemma är vi mer öppna med, här får framtiden utvisa vad som är rätt för oss..

När man står inför förändringar eller stora beslut är Länsförsäkringar Fastighetsförmedlingars tjänst Försprång en både trygghet och stor hjälp. Att förbereda inför en försäljning medan man tillexempel väntar på att det rätta ska dyka upp är himla bra. Vi gjorde det med radhuset då det är svårt att veta hur lång tid ett husbygge kommer att ta. Så vi tog bilder denna tiden på året, perfekt med ljuset, det gröna och allt som blommor, både för huset och omgivningarna. Sen avvaktade vi tills allt var helt klart med tomten innan vi la ut det till försäljning. Så smidigt. Det var så sjukt mycket att besluta om så att vara förberedd med försäljning var helt klart till stor hjälp.

Länsförsäkringar fastighetsförmedling har haft Sveriges mest nöjda kunder nu tre år i rad, det känns tryggt då man knappt kan göra en viktigare affär än sin bostadsaffär.

Så står ni också inför en förändring, signa upp dig du med på Försprång för att vara förberedd, när läget kommer,  HÄR.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats