nadjamayr

Nadja Mayr

Vårens sminkfavoriter

I annonsamarbetet med Yves Rocher

Jag är så stolt över detta fina samarbete och över att ha fått bli en av Yves Rocher ambassadörer. Extra fint känns det att få visa upp produkter som jag verkligen älskar, som värnar om miljön, vår hy men inte heller kostar för mycket.

Kommer visa upp några favoriter i detta inlägg som jag använder till en vårig sminkning. Jag håller det gärna naturligt men det mycket lyster, det känns vårigt och frächt tycker jag. Och ni, ni får 20% på allt (ordinarie pris) med koden “nadjas19”.

Alltså denna produkt är alldeles ljuvlig och alla som testar den blir lika kära som jag. En lystergivande primer som jag använder över min dagkräm och under min Foundation. Om jag ska vara ärlig så de allra flesta dagarna sminkar jag mig inte alls och då är det så fint att bara ha denna och ändå få lite lyster som piggar upp hyn. Jag använder den i hela ansiktet men undviker runt ögonen. Förutom att ge huden en fantastisk lyster får den även ditt smink att sitta bättre utan att täppa igen.

 

Concealer – ljusreflekterande för mörka partier. Använder under ögonen framförallt. Dom bästa borstarna, denna till rouge och denna till Foundation. 

En annan älsklingsprodukt för att få till det där härliga glowet är denna duo highlighter som är så fin, du kan välja den varmare eller ljusare tonen eller mixa. Perfekt att anpassa efter årstider och din huds ton. Den ger glow utan att bli onaturligt glittrig vilket jag verkligen gillar.

Solpuder är ett måste för mig, jag använder väldigt lite Foundation och gillar istället at få till det där lite naturliga solkyssta. Denna är super fint och även denna i duo form vilket gör att den passar alla, alla årstider.

En perfekt mascara, håller bra, lätt att applicera och väldigt prisvärd. Alltid med mig. Den ger volym och stärker dessutom fransarna. Så bra.

Jag som aldrig gjort något med mina ögonbryn tills jag fick hem denna, älskar den. Så fin ton, fyller i och borstar. SÅ bra. Framhäver dina egna. Fick även tips om denna från Ditte som jag måste testa, ska tydligen vara så bra.

 

Hoppas ni gillade inlägget och glöm inte Nadjas19 för 20% rabatt om ni vill unna er något.

Varm kram <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats