nadjamayr

Nadja Mayr

Vårt nya dressingroom

Nu ska jag snart iväg på tjejmiddag på Miss Voon så kikar bara in lite snabbt 🙂

Äntligen börjar vårt dressingroom i anslutning till sovrummet att ta form. Så himla glad, det blir såå snyggt och sen med mattor och lite andra detaljer så kommer det lätt bli ett av favoritrummen här hemma. Har tyckt att det varit så svårt att inreda på grund av snedtaken, som jag tycker är så mysiga men det ställer som sagt till det lite.

Men så kom jag in på Vores instagramsida av en slump och hittade de perfekta lösningarna till rum som dessa. Dessutom så snygga, precis i min stil. Så i förra veckan var dom här och monterade allt och vi är verkligen så himla nöjda! Hade inte kunnat önska oss bättre lösningar.

Vi fick skicka måtten och bilder på rummet så ritade det upp allt åt oss. Så himla smidigt gick det och är så glad att vi slapp monteringen 🙂

Vore är är ett svenskt varumärke med svensktillverkade produkter. Försäljning direkt ifrån tillverkaren utan mellanhänder. Känns extra bra.

Fler bilder kommer 🙂

Hoppas ni får en underbar kväll 💗

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Skulle du kunna göra ett inlägg med lite tips på inredningsdetaljer som det där lilla extra? Typ gardiner, förvaringsboxar, ljusstakar, vaser och andra detaljer! Och helst att det inte kostar multum heller.
    Tack på förhand.

  2. Ellinor

    Haha på den restaurangen hade jag praktik när jag läste på restautangprogrammet, blev lite nostalgisk nu! Men i den branschen blev jag inte kvar, nu är jag lärare hehe 😊

stats