nadjamayr

Nadja Mayr

Vårt sovrum och världens skönaste sängkläder

Fina du, hoppas helgen varit bra!

Vår har varit riktigt mysigt och framförallt har Hollie fått en så härlig helg! Nu fixar jag lite inför veckan med kläder och annat och ser redan fram emot att krypa ner i sängen och mysa 💗

Lite bilder från vårt sovrum som fått sig lite nytt piff.. 

Mattan från undervåningen har fått flytta upp, blev så mysigt. Vi har lite tankar om att lägga in en heltäckningsmatta som täcker hela vårt sovrum och går igenom till vårt dressingroom också men vi har inte riktigt bestämt oss än..

Färska blommor i sovrummet känns sådär extra lyxigt och jag älskar det, blir så glad av blommor..

Nya sängkläder från Mille Notti som jag visade er förut, dessa är i färgen Sand och jag måste säga att de är de absolut skönaste sängkläderna vi haft. Jag är helt kär!! Jag har ju alltid gillat Beach House för de är otroligt mjuka men dessa är mer krispiga vilket ger den där hotellkänslan och jag föredrar nog faktiskt dessa. Dessutom är de sjukt snygga och känns väldigt lyxiga. Dom är lixom snygga lite slarvigt bäddat och skrynkliga vilket är såå bra!!

Överkastet kommer likt mattan från Classic Collection. Både dom, sängkläderna och våra sänglampor hittar du hos Sleepo, Ett tips är att dom fram till midnatt har 20 % på allt ifall du vill unna dig något.

Sängborden är från IKEA och jag ska måla dom, i någon varmgrå ton tror jag, ska hämta lite färgprover i veckan. Vad tror du om det? Blir mycket grått men gillar ton i ton känslan i sovrummet, det känns så harmoniskt. Tänkte även byta knopparna. Visar er när jag är klar 🙂 Mannen ska få skruva upp en grå hängare vid min sida också för morgonrock och de finaste mysplaggen..

Sen vill jag få in någon bänk/ fåtölj och ev lite hyllor.. Men där har jag inte bestämt mig än 🙂 Det får växa fram helt enkelt..

KRAMAR

   

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liwe

    Så fint! Jag undrar över dina vita gardiner i vardagsrummet, är de också Ikea? Vad heter isåfall modellen? Letar mig blå efter vita skita gardiner med veckband..

stats