Veckans kost och måndagspepp | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Veckans kost och måndagspepp

God morgon vackra och välkommen måndag, ny vecka och fin energi 💕

Jag startade dagen med ett pass på gymmet och har nu även hunnit med lite yoga och jobb. Har en såå spännande vecka framför mig och känner mig så peppad. Massa roligt som händer och ganska fullt upp. Och då behöver jag träningen extra mycket. Den är så viktig för mig när jag har lite mycket 💕

Nu sitter jag med kalendern, lite reflektion och prioriteringar.. Och så lite planering inför onsdag när jag flyger till Helsingborg tillsammans mer Yves Rocher och inför ett event nästa vecka.

Efter en helg med en del mat min kropp inte mår 100 av så blev veckans kost lite blandad fräsch mat, hade det varit sommar hade jag gärna ätit sallader med jordgubbar i varje dag.. men inte riktigt säsong än.. Men blev iaf fyra rätter som varken innehåller för mycket snabba kolhydrater eller mycket mjölkprodukter. Istället massa lime, chili, avokado och vitlök, fisk, bönor, halloumi, ren bra mat. Mycket grönt, mycket vatten.

  • Halloumitaco (Steker halloumi i bitar, gör en mangosalsa på mango, lime och chili, tomatsalsa på tomat och silverlök, guaccumole och koriander)
  • Fläskfärs i hjärtsalladsblad med lime och koriander.
  • Sojamarinerad lax med sesambroccoli
  • Chilfrästa kikärtor och avokadosallad med lime och koriander

Boostar lite extra nu i februari med bra smoothies till tjejerna och extra D vitamin och ingefärsshot till oss.

Blir så glad om du klickar på hjärtat om du gillar inlägget ❣️
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats