nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost och träningsutmnaing

Välkommen ny vecka!

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar måndagar, gillar känslan av nystart, gillar att planera och handla hem veckans mat och att sätta ribban lite för hur man vill att veckan ska bli. Och hur man kan göra den ännu bättre än förra.

Gymmar aldrig måndagar då vi inte får ihop det med mannens jobb, så körde istället lite hemma träning. Fick bli 3 cirklar utav rumputmaningen, alltså 30 squats X 3 och denna cirkel 3 gånger. Perfekt start på dagen, gjorde övningarna på golvet där Hollie satt och lekte. Någon som vill haka på? Kör 14 cirklar, men 15 squats före och 15 squats efter varje cirkel på två veckor. EN vecka har gått nu så ni som vill hoppa på och köra hårt kan köra 2 cirklar varje dag, förlänga en vecka eller satsa på 7 cirklar på en vecka 🙂

Som ni ser på bilderna så kör jag med vikter runt anklarna, du kan även använda gummiband när du kör squatsen för ännu bättre resultat, ett litet gummiband att ha precis över knäna är en riktigt bra investering och kan användas i många övningar. Glöm inte att rumpan är kroppens största muskel och förtjänar lite extra kärlek 😉

 

Veckans kost:

  • Chiliconcarne, gör gärna min med mycket bönor och kryddor och äter den riven parmesan och en sallad på färskbladspenat, avokado och fetaost.
  • Marinerad kyckling, somrig sallad med jordgubbar, bladspenat, fetaost och melon, kryddiga sötpotatis pommes och en tzatziki.
  • Fisktacos, panerad torsk, panerar i boveteflingor för en mer hälsosam panering, serverar i hårda skal (glutenfritt) med guacamole, mangosalsa, sallad och tomat.
  • Kycklingsallad med allt du gillar, jag kör gärna avokado, tomat, fetaost, pinjenötter, paprika och en dressing på kvarg, chilisås och sambalolek.

Frukost:

  • Avokadotoast med chiliflakes (på proteinbröd)
  • Kokt ägg/ äggröra/ omelett
  • Kvarg blandat med keso serveras med bär och/eller sockerfri granola

 

Hoppas ni fick lite inspiration och dela gärna med er om ni har några tips på goda och nyttiga måltider så jag får lite ny inspiration till nästa vecka.

Önskar er den finaste måndagen <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Vilket fint träningsset 🙂 ! Kika gärna in hos oss , idag klär vi oss i vitt för att hedra dem barn som aldrig fick chansen . <3

stats