nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost & tacksamhet

Välkommen ny vecka ❣️

Hoppas din helg var fin!

Jag har tankat energi, havsluft och kärlek i några dagar och känner mig nu peppad på en ny vecka. Blir mycket jobb nu efter flera dagars ledighet men det var det helt klart värt, tacksam över att kunna styra mycket över när och vart jag jobbar och att ha friheten att smita iväg ibland.

Vi har haft magiskt väder och njutit av varandra och lugnet. Tjejerna trivs så bra på ön och har verkligen börjar leka så mycket ihop. Tillsammans med ljudet av havet är deras skratt de finaste ljuden i livet.

Vi fick ett eget dygn också på vackra Djupvik resort. Fick det i present av mina svärföräldrar och det var helt fantastiskt. Så glad för den presenten. Kan verkligen rekommendera en hösthelg där. Dom hade tjejerna medan vi var iväg. När vi satt på på uteservering på djupvik, sippade på ett glas rött och såg hur solen gick ner, kände jag hur mycket vi behövde det där. Att få ett dygn bara vi, släppa allt, prata, skratta, njuta och sova. Så tacksam och glad för det efter en tuffare period.

Kommer för alltid att vara tacksam över att drömmen om ett hus på ön blev sann och varje gång vi är där blir jag påmind om just det, att allt är möjligt och hur mycket jag älskar denna plats. Tacksam att få uppleva livet vi har där och att få känna dom känslorna jag känner❣️

Nu till veckans kost:

Tacosallad med parmesanchips, picklad rödlök, lime och guacamole.

Asiatisk nudelsallad med räkor HÄR

Vegetarisk curry Bowl med kikärtor HÄR

Laxsida i ugn, serveras med stor sallad, fetaostkräm och rödbetor, fetaost och pinjenötter i ugn.

Kram och fin vecka XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej. Jag kommenterar inte ofta, men följer dina kanaler, jag vill säga att du är inspirerande! Du påminner mig att alltid lyssna på mig själv, tillåta mig att drömma och hoppas, känna tacksamhet, stanna upp och reflektera. Det vill jag tacka dig för! Sedan inspireras jag såklart av dina fina bilder också. Jag önskar dig lycka till med dina framtida drömmar!

stats