Veckans kost V.11 + måndagspepp | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Veckans kost V.11 + måndagspepp

God morgon måndag ☕️

Alltså vilken magisk morgon. Gick upp vid sex med tjejerna. Tog det lugnt och bara mös, drack kaffe och sen åkte jag till gymmet. Måndagar och onsdagar har jag morgonen avsatt för jobb och F tar lämning och Nora fram tills hon ska sova. Det har nästan varir ohållbart med jobb för mig och att få två timmar extra jobb två gånger i veckan gör såå mycket!

(Fixar i vår garderob, visar mer när jag är klar)

Så jag tränar i 40 min sen sätter jag mig på cykeln, betar av mejl, strukturerar upp dagen. Förbereder ett första inlägg. Så himla skönt. Dessutom himla effektivt. Sitter jag hemma blir jag avbruten hela tiden. Så två timmar investerade i mig, magiskt! Så lätt att Sätra sig själv i sista hand som mamma och när jag dessutom jobbar hemifrån och inte har tider att passa på samma sätt.. Avsätter du någon tid bara för dig denna vecka? ❣️❣️

Såå pepp nu på riktigt bra mat och träning, så här kommer veckans kost. Inget socker och inga snabba kolhydrater! ❣️

 • Tacos i salladsblad, egen guaccumole, lime och koriander.
 • Halloumi sallad med bladspenat, avokado, fetaost, melon, jordgubbar och torrostade pinjenötter. (Tjejerna får pasta till så att det blir en pastasallad.)
 • Kyckling i ugn, tzatsiki, grönsaker (sötpotatis, zucchini, svamp, citron, lök) i ugn.
 • Stekt Lax ( marinerar i det du gillar olivolja, lite sojasalt, lime, honung, ingefära och sesamfrön) serverar med mango och avokadosalsa smakar upp med lime och chili. Barnen får ris till detta. (HÄR)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mimmie

  Så fina bilder vännen, och din header är ju magisk! Så skönt att få tid till egentid och tid till träning, jag har lagt ett träningstillfälle kvälltid 1 dag/veckan då jag åker iväg på pass, annars försöker jag träna lite morgon eller dagtid.

  Ha en fin dag!

 2. MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap

  Så härligt att ni fått till den rutinen så du hinner med både jobb och träning. Som det ser ut just nu har jag ingen egentid inplanerad vilket jag nog kommer behöva få till på något vis då jag är hemma med en liten som har ögoninflammation och en stor tjej som är ledig fram till onsdag så det blir lätt intensivt på dagarna! Ha en fortsatt fin veckan vännen <3

 3. Agnes

  Viktigt att sätta sig själv först ibland, håller med dig om att det är lätt att glömmas bort. Tack för en fin blogg, Du förmedlar glädje, livspepp och feel- good!

 4. Hanna

  Hej! Jag undrar om Nora äter det ni äter? Jag har en pojk som är en månad yngre än Nora och jag känner att jag kanske krånglar till det som lagar olika rätter till oss och honom. Har du några tips? Hur tänker du? Tack för en inspirerande blogg! ✨

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Hej fina,
   Hon äter bara vanlig mat men inte alltid vår 🙂 kan göra ett inlägg om detta i veckan ❣️❣️ TACK

Annons
stats