nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.17

God morgon vackra och välkommen måndag 💗Jag och mini är uppe, jag njuter av första koppen kaffe och solen som lyser upp hela huset.. Mannen och H sover fortfarande och jag hoppas verkligen det är en piggare tjej som vaknar snart 💗

Från och med idag kommer jag börja dela veckans kost igen.. Som jag skrev innan kommer jag till en början dra ner på socker och snabba kolhydrater, något som jag vet fungerar för mig. Så ren och god mat som möjligt, med mycket protein och bra fetter.. Hoppas ni gillar!

 • Fläskkarré grillad eller stekt med en somrig sallad med fetaost, vattenmelon, avokado, blandsallad, jordgubbar och tomat. Olivolja och balsamico.
 • Korvstroganoff (Hollie älskar det så vi gör en stor sats så kan hon få det när den maten vi äter inte passar henne) jag äter med en sallad, Hollie får ris, lägger alltid till kolhydrater till hennes mat.
 • Pokebowl med salmalax och avokadomajo. HÄR
 • Ugnspannkaka (nyttigare variant gjord på keso) också en bra vardagsrätt, gör en större sats av denna med då den är perfekt som frukost/lunch. HÄR
 • Vietnamesisk fläskfärs i salladsblad med koriander och chili. Jag skippar riset. HÄR
 • Charkbricka och bubbel kvällen innan Hollies födelsedag, vi har sagt att vi ska göra det som en tradition att skåla i bubbel kvällen innan barnen fyller år, slå in sista paketen och förbereda mysfrukost, för att fira livet och dom 💗

Önskar dig en jätte fin start på veckan 💗💗

KRAMARN

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amina

  Av ren nyfikenhet; Varför utesluter du kolhydrater? Varför äter du dem inte i fullkorn istället? All forskning visar på att vi behöver kolhydrater, i alla fall i form av fullkorn. Lycka till med kosten och med flickorna! De är jätte söta! 😀

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Utesluter inte helt, i princip allt innehåller kolhydrater 🙂 drar ner på det och utesluter de snabba kolhydraterna.. tack snälla 🌸💗

 2. Nanna

  Hej Nadja,
  Kan du inte dela lite vad Hollie äter med, känns ibland som jag lagar samma mat till min lilla tjej så vore kul att få nya idéer.
  Tack för en inspirerande blogg 🙂

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Det kan jag absolut 🙂 men det är samma här, blir oftast hennes favoriter och så smakar hon vår mat ibland 🙂 korvstroganoff och ris, spagetti och köttfärssås, pasta å korv eller köttbullar, fiskpinnar potatis och remouladsås, tortellinin och ostsås.. 💗

stats