nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.20

Välkommen måndag,

Känns lite extra skönt med nystart även om helgen var fin, då jag som jag skrivit känt mig lite låg, både på energi och humör, har även en spänningshuvudvärk som inte släpper riktigt. Så denna vecka ska jag försöka att prioritera mitt mående, ta hand om mig själv och ge mig själv tid att fundera på vad jag behöver förändra för att må så bra som möjligt.

Jag vet att när det varit mycket, så är det extra viktigt för mig att ta hand om min kost och träning samt ge mig tid för återhämtning. så det blir mycket av min fokus denna vecka. Igår vad vi på yoga och då pratade den fantastiska yoga läraren om ens inre ljus, om att hitta dom saker som får det att lysa och sprida sig runt om mig. Tycker det är en fin och viktigt tanke. Att hitta de sakerna som ger en ljus inombords och ge de plats. Både för dig själv men för att sprida den energin. Så det bär jag också med mig.

Här kommer veckans mat:

Vietnamesisk fläskfärs med vitlök, lime, chili och koriander, serveras i salladsblad med sweetchili sås.  HÄR

Laxsida i ugn, rödbetor, feta, pinjenötter och lite honung (bakas i ugn), fetakräm (feta, vitlök, turkisk yoghurt, salt och peppear) och en sallad med avokado, tomat, rödlök, feta och rädisor.

Halloumisallad med stekt sparris, vattenmelon, jordgubbar, avokado och pinjenötter.

Tacos med parmesanchips och guacamole.

 

Önskar dig den finaste veckan ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Hej, Har du funderat på om du kanske har PMS-besvär. Jag har nämligen insett att jag mår ”dåligt” samma tidpunkt varje månad efter ägglossning. Blir trött, lite deppig och tappar lust för sånt som normalt gör mig glad. Detta har försämrats efter mina senaste två barn, vilket också tydligen är vanligt. Tänkte mest att det kan vara en anledning om set är återkommande och utan egentlig orsak..

 2. Stronger Life

  Älskar citatet, det är så jag. Prata mer om det positiva än hela tiden upplysa problem. Grymt.
  Härlig lista på veckans mat!! Halloumisallad är något jag ska försöka få ihop jag med. Så gott.
  Ha en härlig vecka

 3. Elin

  Tänker att ibland kan man nog tänka för mkt på varför man inte mår helt bra. Att bara tillåta sig att ”nu mår jag såhär- det blir bättre” är ett bra tankesätt. För mig är det iaf så att när jag haft mkt en period och det sedan släpper så brukar jag bli låg innan man hunnit återhämta sig men då är det bara att låta det få vara så. Det är en del av livet. Jakten på att ständig leva i lyckorus gör dig olycklig.
  Kram och styrka till dig

stats