nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.21

 God kväll vännen <3

Hoppas helgen varit fin för dig, vi har haft en ganska lugnt helt, fixat lite hemma, hängt med vänner och idag med familj. Behövde nog en lite lugnare helt för att tanka energi. Har en intensiv men väldigt rolig vecka framför mig och en himla fin känsla för allt jag har framför mig, visst är det en härlig känsla att känna så?

Jag tog en kort kvällprommenad för att få lite frisk luft, lite skog och lugnet kommer direkt. Plockade in både hägg och liljekonvaljer, så nu doftar kontoret magiskt. Vet att jag jobbar absolut bäst med ordning runt om kring mig, blommor och en kopp kaffe. Bra mat ger mig också bästa förutsättningar..

 

 

Här kommer veckans kost, fyra lätta, fräscha rätter som jag älskar:

  • Asiatisk sallad på salmalax, mango, avokado, gurka och chilimajjo. HÄR
  • Fläskarre (grillad/stekt) med en sommrig sallad med salladsmix, jordgubbar, fetaost, avokado och tomater.
  • Halloumitaco med vattenmelon och guaccumole HÄR
  • Halstard tonfisksashimi med mango, avokado och pinjötter sallad. Och massa korriander 😀 HÄR

Så mycket gott, längtar redan till nästa helgs middag, tonfisken <3

Förutom att planera veckan, maten, plocka in blommor så har även tjejernas klädpåsar packats.. Ett av mina absolut bästa lifehack <3

 

Nä nu är det färgigjobbat och donat för ikväll och jag ska poppa lite popcorn och krypa upp i soffan framför Robinsson..

STOR KRAM <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats