nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.37

Hej vännen <3

Hoppas din helg har varit fin och att du tid för både skratt och vila eller för just det du behöver allra mest. Jag tog helgen helt ledig från sociala medier. Jag pratar och skriver mycket om hälsa och om att ta hand om sig själv och just nu när detr är mycket på många olika håll och kroppen säger ifrån är det viktigt att ta ansvar själv över sin återhämtning och sitt välmående. Så fler såna pauser, det händer faktiskt precis ingenting av att ta helgen fri från allt vad alla sociala kanaler innebär, tänk så mycket intryck, tankar och känslor de ger oss varje dag. Vill också visa er att det är helt okej, det är bra, nödvändigt och viktigt med pauser och att helt fokusera på livet som pågår ibland.

Men nu är jag tillbaka för fyra intensiva jobbdagar innan jag och en vän åker till Gotland över helgen och myser. Vi ska äta gott, promenera och njuta av kvalitetstid tillsammans. Annars består veckan av ganska mycket jobb, foto och inskick av utkast. Vi ska på en visning. Och jag har två luncher jag verkligen ser fram emot. Ställt in de event jag hade tänkt gå på denna veckan för inser att tiden inte räcker till och just nu måste jag prioritera träning för min kropps skull.

Startade dagen med gym, ett besök hos kiropraktorn och att köpa hem lite blomlycka ❣️

Här kommer veckans kost:

Halloumitaco, denna är såå god. Du hittar receptet HÄR

Pestolax med fetaostsallad (ris till barnen). Super enkelt. Blanda en burk pesto med en burk crème fraiche, pressa en vitlök, salta, peppra och toppa med lite riven parmesan. Häll över laxen och in i ugnen.

Burratasallad med melon (gärna flera sorter), prosciutto, avokado, ruccola, olivolja, basamico, flingsalt och svartpeppar.

Kyckling i ugn, sötpoatatis i ugn, tzatsiki och en stor sallad (bladspenat, tomat, avokado, fetaost)

 

Önskar dig en fin vecka,

Kramar N

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats