nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.43

Hej vänner och välkommen måndag <3

Älskar måndagar och rutiner och extra mycket efter en himla fin helg där vi fått tanka energi och myst tillsammans. Vi har mest varit hemma, fixat massa inför flytt, så skön känsla att rensa, varit på handboll, ätit middag med vänner och bara tagit det lugnt, Igår tände vi ljus och åt frukost i soffan framför Så mycket bättre. Barnen lekte och jag kände mig alldeles lycklig, dels för lugnet men också för att vi haft en tuff period med Nora som varit inne i en jobbig fas plus haft ont i munnen länge, så det har varit så mycket gnäll och ledset och argt. Hon har fortfarande den starkaste viljan men nu känner vi igen vårt glada charmtroll igen, så tacksam över det, när dom mår bra mår man lixom själv bra. Det sliter himla mycket vissa dagar i de där tuffare faser därför njuter jag bara så mycket av när vi bara får ha det fint tillsammans. Så lite extra tacksam över denna helg.

 

I veckan väntar två spännande möten, ett mysigt event, en rolig plåtning och massa “vanligt” jobb. Känner mig pepp och inspirerad.

 

Veckans kost:

Asiatisk sallad på salmalax, mango, avokado och koriander. Med egen chilimajjo till. (skulle ätit detta förra veckan men fick inte tag i någon salma lax) HÄR

Getostsallad med pinjenötter, ruccola och granatäpple

Ugnspannkaka (protein) HÄR (Barnen älskar denna)

Tacosallad med parmesanchips, gucaumole och picklad rödlök. (Parmesanchips: Riv parmesan, födela i små högar på en plåt med pakplåtspappaer, jag har på lite flingsalt, chiliexposion och hot paprika, i ugnen på 200 grader tills de fått lite färg. BÄSTA tillbehöret till tacos.)

Önskar dig en fin måndag <3

Kramar N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats