nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans kost V.44

Välkommen måndag <3

Solen skiner och jag och mannen började dagen med ett gemensamt träningpass. Bästa starten efter en lugn och fin helg. Helgerna försöker jag vara så ledig det bara går och vara här och nu. Jag njuter verkligen av det för trots att jag älskar mitt jobb så innebär telefon och dator en viss stress för mig, så det känns så himla skönt, sunt och vikitgt att pausa från dom mestadelen av helgen.

I lördags åkte tjejerna till sin farmor och farfar och sov kvar och vi bestämde oss för att bara vara hemma. Jag tränade, sen kollade vi inredning inför flytt, rensade hemma och fixade sånt som är enklast att göra utan barn 🙂 Sen åkte vi och köpte lite gott, så ovant att åka till mataffären själva, köpte hem indiskt och tände massa ljus, Åt middag i soffan, drack ett glas rött och njöt av lugnet. Vi somnade tidigt och drack sen kaffe i sängen på morgonen, jag med en bok och mannen framför en serie. Sen tog jag en promenad i regnet innan vi åt fruskot ihop i soffan. Så himla skönt att vi bara lyssnade på vad vi behövde och passade på att ta det lugnt, vila och bara vara.

Extra mysigt att få kramas och hänga med barnen sen resten av söndagen. Jag lät min mobil vara avstängd tills de somnat och njöt av en ledig dag ihop <3

Denna vecka väntar en ganska fullproppad vecka med både möten, jobb, event och fix inför flytt.

Veckans kost 

Tomatcarpaccio med barrata och hallon HÄR

Tacos, barnen äter som vanligt med mjuka bröd, jag föredrar att göra min som en sallad och äter den med parmesanchips, guacamole och picklad rödlök. Sååå gott.

Asiatisk nudelsallad med räkor HÄR  (använder glutenfria nudlar)

Hemmagjord pizza, jag gör min på detta recept (halloumi, ägg, havregrym) och barnen får vanlig. (Tips: Bred på crème fraiche och toppa med grönkål, getost och torkade tranbär. Eller tomatsås, färska tomater, buffalomozzarella, pinjenötter och basilika)

 

XX, N

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninna

    Älskar din pampagräs,vart har du köpt dom? Hittade i en blomaffär hos oss men de är inte i närheten så fina som dina 😊

stats