nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans lista

(Inlägget innehåller annonslänk)

Jag: Jag mår fint, lite mycket med jobb och allt då det blev VAB nu. Hade en väldigt fullspäckad vecka men livet kom emellan. Vi pusslar ihop det ganska bra ändå och hoppas nästa vecka ger mer utrymme för vila och lite annat jag har på min lista innan bebis kommer.

Hollie: Hon är fortfarande hängig men något piggare idag trotts feber. Hon har iaf varit världens gosigaste, så glad och kramig fast hon är så hängig. Mitt lilla hjärta. Snart två år och kan fortfarande ha svårt att ta in att hon är vår.

Gravid: Jag mår väldigt bra i graviditeten, har inte mycket att klaga alls. Helt underbart. Känner mig höggravid men det är jag ju så det känns helt fine 😉 Kan inte fatta att vi snart har en till, denna graviditet har gått alldeles för fort. Ska till barnmorskan på torsdag och hoppas då verkligen att hon vänt sig. Lite orolig för att göra ett vändningsförsök.

Jobb: Jag har så mycket jobb just nu, vilket är galet kul men också lite tufft då lillan är sjuk. Blir att prioritera och att jobba när hon sover. Men det är så kul och väldigt tacksam över att ha ett jobb som är så flexibelt.

Veckans planer: Igår gjorde jag ju en gravidfotografering, så himla kul, visar er bilderna snart. Idag är all fokus på VAB och Hollie, onsdag har jag ett roligt event jag kommer att berätta mer om sen. Torsdag barnmorskan, provtagning för hepatosen och sen en Blogg AW hos Loppi. På fredag hoppas jag mini är frisk för då blir det en frukost med Polarn O Pyret och sen jobb och fix inför helgen. På Lördag kommer fina vänner hit på middag 🙂

Det längtar jag efter just nu: Lite ledig tid, att alla får hålla sig friska och att få boa och mysa här hemma nu inför den lilla. Sånt sug att göra fint hemma just nu 🙂

På önskelistan: Ett par snygga vita sneakers som passar till kjol och klänning,  kanske dessa? Och denna ljuvliga parfym! Luktade på den inne på Gucci, den är magisk!

Gucci bloom hittar du hos Boozt HÄR och skorna på Stadium, Puma HÄR och Adidas HÄR.

 

Tacksam över: Jag känner mig så tacksam över framtiden, när jag tänker på allt vi har framför oss blir jag alldeles lycklig. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats