nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans lista

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon vännen <3

Extra mysigt att få jobba hemifrån idag när det regnar och är grått ute.. Kaffe, jobb och vila magen.. Här kommer iaf veckans lista..

Jag:

Jag mår fint, väldigt mycket känslor i kroppen nu. Börjar längta så mycket efter lilla mini och blir så lätt rörd och känslosam just nu. Vilken spännande och fantastisk tid att få gå och längta och vänta. Svårt att förstå hur man ska kunna få plats med all kärlek i kroppen. Tänker mycket på hur det ska bli med två små.. Hur förlossningen ska gå, hur Hollie ska reagera.. Ja men allt det där.. Njuter på ett helt annat sätt av längtan denna gång..

Hollie:

Hollie är såå mammig just nu, kan hon känna något på sig? Hur har era små reagerat? Annars är hon som vanligt en litet energiknippe som svänger snabbt, testar, trotsar och är sådär underbart glad och go. Hon har börjat sjunga mycket nu och talet kommer mer och mer. Hon har också blivit väldigt medveten, just nu är hon rädd för trollet i bockarna bruse. Pratar om trollet hela tiden, letar efter det i lådor och berättar att det inte finns här, bara på förskolan.

Gravid:

Mår fortfarande väldigt bra i graviditeten, sammandargningarna har ändrat karaktär, de gör mycket ondare och kommer oftare. Så lite mer vila från och med nu. Det börjar verkligen kännas som att det kan komma när som helst. Idag ska jag packa vår BB väskor <3 Har ni som haft bebisar som legat med sätet nedåt känt när de vänt sig rätt?

Jobb:

Lite svårt att fokusera på jobbet och att vara riktigt effektiv, så mycket annat i huvudet just nu. Men förutom det är jobbet just nu så roligt och inspirerande. Så glad för alla fina ord ni ger mig varje dag, det motiverar och värmer ska ni verkligen veta. Nått ett nytt mål som jag hade satt upp för detta år och det är så himla roligt, så glad att jag vågade satsa på detta. Tänker också en del på hur jag ska få ihop det när lillan kommer, vi pratar också mycket om det hemma hur vi kan hjälpas åt så att det blir så bra som möjligt för oss alla.

Veckans planer:

Tis: Idag ska jag köpa några sista saker, packa BB väskorna och fota en del samarbeten. Ikväll kommer Hollies mormor och morfar på middag.

On: Jobb med en vän och lite fix här hemma.

To: Jobb, fixa mina fransar och sen ett besök hos barnmorskan för att se om mini vänt sig och diskutera förlossningen.

Fr: Ett morgonevent + möte. Handla fredagsblommor och sen mys med familjen.

Lö: Middag och spelkväll med vänner.

Det längtar jag efter just nu: Att få träffa lillasyster <3

På önskelistan: Önskar mig ett riktigt mysigt och lyxigt set att packa i väskan, att ha första tiden med mini och kyliga sommarkvällar på altanen. Gärna denna mysiga tröja från Softgoat och ett par matchande byxor i cashmere. Önskar mig också en riktigt fin kalender, från LV eller Jo&judy.

Tacksam över: Igår bokade vi biljetter till Gotland, så tacksam över vårt lilla sommarhus. Bästa vi gjort förutom våra tjejer. Bli alldeles lycklig bara av tanken att få spendera sommaren där. Tacksam är bara förnamnet <3

KRAMAR N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Ja Hollie kan absolut känna på sig att något är på g. Det gjorde min son på 2 år, Han blev storebror till en lillasyster för 4 veckor sedan:) Han är oxå väldigt mammig. Det är en hel del avundsjuka såhär i början, vilket inte är så konstigt alls. Man får bara fortsätta ge all uppmärksamhet man kan, det är ju så stor omställning att inte få all uppmärksamhet helt själv längre. Han har oxå blivit mer trotsig sen hans syster kom, Men har förstått att det är en naturlig reaktion. Men han är världens bästa storebror och är väldigt snäll mot sin syster & älskar att hjälpa till. Älskar ihjäl mig:) Stort lycka till!!! Kram

 2. Jennifer

  Har två år mellan våra barn. När vi skulle träffa storasyster första gången efter förlossningen så hade vi bestämt att vi skulle ge lillebror direkt till mormor och sen bara överrösa stora med kramar, att de var viktigare för oss att vi fick träffa henne igen men hon sket fullständigt i oss, utan skulle ha lillebror på en gång.

 3. Emelie

  Jag kände jättestor skillnad i kroppen efter att de lyckats vända dottern på sjukhuset. Det var som att hela kroppen blev lättare. Inget huvud som tryckte mot revbenen, mindre ont i ligamenten och magen sjönk äntligen ner så att jag kunde andas igen (dottern låg rörlig väldigt högt upp i magen). Skämtade med mannen och sa att om det ska kännas så här att vara höggravid så kan jag vara det en månad till 🙈😄❤️

  1. Emelie

   Kan tillägga att jag även kände skillnad i dotterns rörelser när hon inte sparkade nedåt längre och där det innan varit ett hårt huvud kunde jag efter vändningen känna en mjuk rumpa så jag var aldrig osäker på om hon vänt sig tillbaka igen. Kände redan tidigt i graviditeten att hon låg med rumpan ner för huvudet var som en rund hård boll uppe i magen och jag hade känt igen det direkt om hon hade bestämt sig flr att vända sig tillbaka med rumpan ner igen.

stats