Veckans planer | Nadja Mayr
nadjamayr

Nadja Mayr

Annons

Veckans planer

God morgon måndag ❣️

Precis varit och tränat och så skönt det är att rensa huvudet lite inför veckan. Tanka energi och bara ge sig själv lite tid, det är ju inte jätte enkelt annars med små. Har hunnit jobba lite också och nu ska mannen åka till sitt jobb och jag ska ha en mysdag med tjejerna, förskolan är stängd så vi passar på. Sen har jag en intensiv med rolig vecka framför mig..

Mån: Idag är tjejernas förskola stängd. Mannen tar dom fram till lunch. Sen tänkte jag hitta på något mysigt med dom. Innan dess blir det morgongym och sen lite jobb. Ikväll ska jag förberedda inför plåtning och så kommer det bli kvällsjobb.

Tis: Tjejerna ska få vara lediga tisdag också och vara med mig på jobbet. Vi ska åka och hämta upp blommor och blomkransar som jag beställt. Sen kommer bästa Sandra och så ska vi göra en mysig plåtning tillsammans. Efter de ska vi tre iväg på ett event på ett lekland, därav att de får vara hemma med mig 🙂 När barnen somnat kommer jag få jobba ikapp dagen.

Ons: Morgongym. Åka in till stan och jobba på något mysigt fik. Sen ska jag på ett rosa bubbelevent. En lugn kväll med lite ta hand om mig själv när tjejerna somnat.

Tor: Heldags jobb. Fota, film, redigera och pappersarbete. Mys med tjejerna. Sen ska jag iväg på tjejmiddag med mina vänner.

Fre: Morgonjobb, förbereda helgens inlägg. Essies sommarevent på en båt. Fredagsmys med familjen. ❣️

Lör & sön: Om vädret tillåter ska helgen spenderas med att bygga staket, planera och annat hemmafix. Äta gott och vara tillsammans. ❣️❣️❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats