nadjamayr

Nadja Mayr

Veckans planer, Paris och Gotland

God morgon vännen ❣️

Sitter i en taxi påväg till Arlanda nu, pussat på mina älsklingar och efter att verkligen sugit ut allt jag kunnat av denna helg tillsammans känns det ändå fint att åka iväg lite. Vet att dom kommer ha det så bra med sin pappa och våra vänner, men alltid känns det lite i hjärtat när jag ska säga hejdå. Aldrig varit borta mer än en natt sen Hollie kom och nu blir det tre dagar. Det känns fint att få längta efter varandra och tacksamheten över vad jag har att komma hem till..❣️

Jag ska ju till Paris med Yves Rocher och ett gäng andra härliga tjejer och det ska bli så underbart. Jag har inte varit i Paris sen många år då bodde jag där under en kort tid när jag jobbade som modell. Mycket minnen. 🙂

Vi ska iaf få göra så mycket härligt, Yves Rocher är ju växtbaserad skönhet och hudvård och vi ska få ta del av blomfält och processen. Sen står yoga, cykelturer, spa, härliga middagar och mingel på schemat. Låter så magisk och hoppas kunna tanka både energi och inspiration.

Kommer hem natten mellan ons och tor och på morgonen tidigt åker vi till Gotland med våra vänner och ska fira midsommar. Så har packat massor denna helg 🙂 Gud som jag längtar dit. Men först ska jag verkligen njuta av Frankrike.

Ha nu en magisk start på veckan,

Varm kram N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats