nadjamayr

Nadja Mayr

Vecknas kost och ett fint beslut

Hej vännen <3

Hoppas du mår fint, sitter med en kopp kaffe och jobbar av det sista innan barnen och mannen kommer hem. Längtar alltid lite extra de dagar då jag bara varit hemma och jobbat med datorn som ända sällskap även om det kan vara himla skönt ibland. Imorgon väntar 1,5 timmes yoga vid 7 på morgonen och sen frukostmöte. Tänkte jobba ifrån stan då jag har en del att fixa och sen tänkte jag att det blir en liten lillördagsdejt med mannen när barnen somnat 🙂

Vi har haft en lugn och mysig helg och igår var tjejernas förskola stängd så jag hade tjejerna hemma och tog helt ledigt. Vi hade en jätte mysig dag och har nästan lite svårt att ta in att jag har två så stora tjejer nu. Gårdagen ledde också till att jag landade i ett beslut jag funderat på ett tag, att ha dom mer hemma. Det var ju lixom hela poängen med att starta eget, att ha den friheten under småbarnsåren, att kunna vara spontana och vara tillsammans. Jag jobbade så mycket under föräldrarledigheten med Nora att jag i princip körde slut på mig själv och sen har det bara rullat på.. Men nu känner jag att jag har möjligheten att ta igen det och faktiskt ta tillvara på det läget jag skapat för mig, för alls skull. Hämta tidigare eller vara helt lediga någon dag i veckan har jag funderat kring men tror det ger oss mer att få en helt ledig dag mitt i veckan tillsammans, så vi verkligen kan hitta på något och helt slippa stress. Så nu har jag blockat torsdagar hela feb, mars och april 🙂 Det känns fint i hjärtat, att få ge dom det och lite som en revansch på slitet som varit 🙂

Hur stora är dom inte mina små hjärtan <3 Kjol HM och stockad tröja Zara 

Nog om det.. Här kommer veckans kost <3

 

 

Broccolisoppa med ädelost HÄR

 

Halloumitaco, sååå gott och så enkelt, recept HÄR

 

Fläskfärs i salladblad med koriander och lime, (mannens favorit) HÄR

Räkmacka med avokado på proteinbröd

 

Önskar dig den finaste veckan!

Varma kramar, XX

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Ja det känns jätte mysigt för oss alla faktiskt, jag längtar. Ska passa på att baka och göra små utflykter 🙂

 1. Lotte

  Härligt att kunna styra själv med en ledig dag 🙂 Jag gick ner till 80% när jag skolade in minstingen förra året så vi har härliga eftermiddagar oftast. Tiden går för fort så det gäller ju att ta vara på det innan skolan börjar. kramar
  https://lotte4.blogspot.se

stats