nadjamayr

Nadja Mayr

Veckouppdatering – gravid V18

God morgon fina 💗 

(Pyjamas från NAKD)Idag går vi in i vecka 18, vilket innebär 2 veckor kvar tills vi har kommit halvvägs och två veckor kvar till ultraljudet. Längtar ihjäl mig, vill verkligen se den lilla igen. Precis som jag blev förra graviditeten så känner jag mig lite nervös och orolig inför ultraljudet, vill se gärna bara se att bebis mår bra inne i magen! 💗 Någon som är likadan? Försöker njuta av vad vi har framför oss men inte helt lätt att inte oroa sig. 


Magen växer för varje dag känns det som och det är gravidbyxor som gäller nu. Bebis är 18-20 cm lång och det är full aktivitet i magen vilket jag känner av då och då. Det känns som att magen är större denna gång. 

Jag mår fortfarande illa och äter fortsatt tabletter mot det. Glömmer jag att ta en innan jag sommar så spyr jag direkt på morgonen. Men med tabletter och regelbunden mat så funkar det ganska bra 🙂 


Jag känner mig ganska trött men har mer ork, vilket är skönt 🙂 Blir dock galen på min hy som är fortsatt dålig. Dessutom har jag haft en del ont i magen och fått med sammandragningar

Hur mår ni andra gravida? När har ni BF? 

Kram 💗

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Du är ju bara så otroligt vacker!
  Jag är också gravid med mitt andra barn. Så häftigt att fä gå igenom allt detta igen men samtidigt extremt skrämmande. Jag är i vecka 15 och har bf 4 maj som det ser ut nu. 🙂 Får se om det ändras efter RUL.
  Så roligt att få följa dig och din andra graviditet. Hoppas du får må bra nu i fortsättningen.
  Kramar

 2. Isabelle

  Jag har följt dig sedan du väntade Hollie och jag också var gravid med mitt första barn. En dotter som föddes i slutet av februari 2016. Nu väntar vi ett syskon första april så jag blev jätteglad när du berättade om din graviditet. Det är så härligt att följa och inspireras av andra i samma situation. Har precis som dig mått väldigt illa fram till nu, det verkar ha släppt lite och jag spyr “bara” någon gång i veckan. Stort grattis till graviditeten och tack för att du delar med dig av ditt liv!

 3. Marie

  Så fin du är 😍😍. Jag mår super förutom att det är rätt tungt och jobbigt nu i slutet :p har bf om 26 dagar , andra barnet 💞

 4. MADDISENJ.SE

  Usch jag mådde också illa och kräktes om jag glömde ta tabletterna fram till typ v 17, var så jobbigt!! Det är svårt att inte oroa sig innan man sett att bebis mår bra på ultraljudet. Men som sagt så har ni något fantastiskt framför er 🙂 Kram

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Jaa fy inge kul, för mig vände det v 20 förra gången så inte långt kvar om det blir samma denna gång 🙂
   Jaa det är ju så, hoppas tiden går fort till ultraljudet 😍 fin dag 💗

  1. nadjamayr
   nadjamayr

   Åh så svårt, alltid trott två tjejer men nu känns det som att det kan vara en lillebror, mannen tror på lillasyster. Alla andra gissar kille. Ja vi ska kolla 💗

stats