Nadja Mayr

Vi måste i första hand leva

Hej vännen ❣️

Hoppas du mår fint & haft mysiga dagar trots det övervägande grå vädret.

Jag har haft några dagar då jag i princip helt lagt ifrån mig telefonen. Den har legat i sovrummet nästan hela tiden sen vi kom hit. Inte haft den så lite sen.. Jag minne inte ens. Jag har passat på att vara helt ledig i ett par dagar och varit här och nu. Så fint det varit. Att helt lägga bort telefonen lite. Ta en paus och inte alltid ha den på sig, alltid tillgänglig.

Vi har haft så mysiga dagar. Bara tagit det lugnt och varit tillsammans. Så kravlöst. Myst i stickade tröjor, gått promenader, varit vid havet, fixat hemma, läst böcker, ätit gott, lekt, cyklat, druckit vin med våra underbara grannar i den magiska restaurangen mitt över gatan medan regnet öst ner utanför. Jag har joggat för första gången på evigheter. Gjort hårinpackning och fått sovmorgon.

Vi har sällan varit här så många dagar utan gäster så det har varit så skönt att bara få vara, fixa inne och bara umgås vi fyra.

Och det här med att vara ledig på riktigt.. Telefonerna är här för att stanna, men vi måste hitta våra vägar för att få balans i vårt liv. Och vi måste i första hand leva på riktigt. Och använda våra telefoner på ett sätt som gör att vi kan känna oss lugna och lyckliga, inte motsatsen.

Jag har ju lyxen att jobba med något jag älskar och kunna göra det från vart jag vill i värden, men då jag jobbar med med min telefon blir det ännu viktigare för mig att hitta en disciplin som inte tar för mycket av livet utanför jobbet. Inte låta det flyta samband. Tror många kan relatera till detta och jag hoppas att ni också unnar er helt lediga dagar i sommar, där ni inte lägger er tid på att hela tiden se vad andra gör, utan gör det NI vill göra. ❤️

För mig funkar det så bra att lägga undan telefonen & bara tillåta mig att ta fram den när jag ska använda den, så som att ta en bild, höra av mig till någon, lyssna på ett sommarprat, skriva till er eller leta inspiration hos någon eller till något..

Och jag hoppas kunna vara den för er, som inte bidrar till hets och stress mitt i det här.. Utan där ni kikar in ibland under semestern, när ni känner för det och att ni då får energi, lugn och inspiration. Att det ger er något positivt och påminner er om att njuta av de fina i livet, att prioritera er själva och att ingen annan än du, kan skapa de där små magiska sommarminnen som värmer i hjärtat resten av året. De minnena du bara kan skapa genom att leva nu, på riktigt ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Vad är det för pyssel du köpt till Hollie? Vart har du köpt det? ☺️ Skulle vara perfekt för vår lilla pysseltjej här hemma också ?

  2. Lotte

    Jag har med blivit bättre på att lägga ifrån mig telefonen nu på semestern, kollar bara lite ibland för det ju finns ju viktigare saker i livet 🙂
    Igår var vi ute och åkte lite, jag såg er när ni varit ute och cyklat och kom hem, det var ett fint område ni bor på. Vi var inne och kikade lite på Stelor och nån inredningsbutik med. Vi bor i Sanda när vi är här så det är ju hyfsat nära. Ha en fin vecka, vädret ska ju bli bättre 😉
    https://lotte4.blogspot.se

stats