nadjamayr

Nadja Mayr

Viktigt att ge sig själv och kärleken tid

Vilken vacker dag ❣️ Jag skulle ha jobbat med papper och annat men när ljuset är såhär vill jag bara vara kreativ. Fota. Njuta. Dricka en kaffe ute medan jag nattar.

Jag har haft otroligt mycket jobb senaste tiden. Nog aldrig haft så mycket. Tacksam över att ha fått en så fin start. Och inte helt lätt att hitta den där balansen att ta på sig lagom mycket när man precis startar eget. Men idag har jag sagt upp två uppdrag för att spara tid och kunna leverera kvalitet och hinna med livet. Å ikväll behöver jag ta ledigt, stänga av och mysa med mannen. Han ska åka och köpa lite gott till oss och sen ska vi krypa upp i soffan med ett värmande glas rött och bara mysa. Så viktigt att ta såna kvällar ibland. Både för en själv och för kärleken. Man behöver vårda och unna varandra. Utan vår kärlek hade inte allt annat funnits.. ❣️

Önskar dig en fin kväll ❣️

KRAMAR N

Första gången Nora känner på snön ❣️ (mössa zara och overall från Babyshop.se från märket kuling)

Som jag älskar att ha detta utanför fönstret. Skogskänslan ger mig energi och ett lugnt ❣️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats