nadjamayr

Nadja Mayr

Vinn vårt älskade belysningssystem

I annonssamarbete med Philips Hue

En underbar tid framför oss nu, december, den månaden som har något magiskt över sig, med all kärlek, allt pynt, alla ljus, tiden tillsammans, slutet av året, början på något nytt, dofterna, stämningen och musiken..


Älskar det..

Nu har jag varit ambassadör för Philips i snart ett år och sitter nu med mitt sista inlägg, men Philips Hue kommer såklart leva vidare hemma hos oss. Vi är verkligen fast och har älskar detta smarta belysningssystem. Fick i uppgift att skriva om vad jag tycker varit bäst men det är svårt, jag verkligen älskade utebelysningen i huset, wow vilken skillnad det gjorde! Men det har också varit så skönt att styra all belysning från telefonen, att kunna tända, släcks och tidsinställa alla lampor i huset, dels för att det är sjukt smidigt men också i ett säkerhetssyfte. Men absolut bäst har nog det ändå varit att kunna dimra belysningen överallt, att kunna dämpa och göra skenet varmare på kvällar och tidiga mornar, att kunna få känslan av dagsljus efter förskolan och en fredagskväll kunna få skenet av massa levande ljus.

   

Nu till julen är det perfekt i våra julstjärnor, vi har ställt in så dom tänds lite innan vi vaknar och släcks efter vi somnat, i barnens rum dimrar vi ner så att deras stjärna blir perfekt som en nattlampa. Just nu står de lite överallt då vi inte fått upp lampor här än, vilket ger en sån mysig känsla. Såklart flyttade vi över Philips Hue systemet till lägenheten direkt, vi kan lixom inte vara utan längre

Nu har jag fått chanserna att tävla ut ett startpaket från Philips Hue värde ca 1500:- . Lämna en motivering i kommentarernas varför just du vill vinna, skriv med din mejladress så kontaktar jag den lyckliga vinnaren i nästa vecka.

All lycka till

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Jag vill vinna detta då jag och sambon går igenom en ivf-period och försöker få oss det dyrbaraste som finns i världen. Under behandlingarna är det viktigt att inte stressa och vila upp sig. Vad vore då inte bättre än detta system? Då kan jag ligga i soffan under min värmefilt och enkelt justera ljusnivån. Magiskt ju!

 2. Petra

  Vilken häftig juklapp att ge till kidsen (11 och 6) som på senaste börjat vakna mitt i natten av “rädsla” för att det är mörkt. Nattlampor i all ära men jag inbillar mig att man ändå sover bättre när det är lite mörkare än skenet av en lampa. Att både kunna dimma och sätta timer tror jag skulle skapa tryggeht framförallt för äldsta barnet då hon enkelt kan dimma upp ljuset lite 🙂 Och för min egen del som jobbar natt så skulle nog detta vara helt underbart.
  Håller tummarna 😀
  Ha en fin helg 🙂

 3. Amanda

  Jag skulle så gärna vilja ge detta till min mamma som ska flytta från hus till lägenhet. Då hon blivit “tvungen” att flytta på grund av nedläggningarna av arbetsförmedlingen. Därför vill jag att hon kan kunna skapa myskänsla och att det ska kännas lite bättre för henne att flytta ifrån sitt älskade hus.

 4. Anna

  Åh, det vore ju fantastiskt till vårt nya hus, som vi flyttar in i i slutet på januari! Med tanke på alla kostnader som flytten medför ändå kommer vi nog inte kunna prioritera att köpa detta, så det vore ju perfekt med en vinst! 🌟

 5. Sara

  Jag skulle vilja vinna detta belysningssystem från Philips Hue och överraska min sambo som precis köpt bostad! Vore guld värt att kunna ge bort det till honom samtidigt som det skulle vara pricken över i:et hemma hos oss! 🙂

 6. Elin

  Med en man som vill “se ordentligt” och tänder takbelysning eller byter ut mina myslampor vid soffan mot “praktiska skrivbordslampor” för att kunna läsa för barnen på kvällen vore det helt underbart att kunna anpassa belysningen efter våra olika behov. Så kan jag få njuta av min mysbelysning och han får se ordentligt medan han läser 🙂

 7. tova

  En mäktig känsla att kontrollera allt ljus i en liten rörelse, jag är inte chef över mycket här hemma så makten över ljuset skulle vara stärkande och väldigt roligt

 8. Natalie

  I det stora mörkret vill jag se ljuset stråla, i december önskar jag se barnens ögon stråla, vad passar bättre än att se Philips lampor stråla ljus över vårt hem, nästan lika vackert som ljuset från Betlehem ❤️🎅🏼❤️ Namaste🙏

 9. Lotte

  Wuhuuu detta hade suttit som en smäck hemma hos oss Då jag vill kunna styra belysningen i hela huset, det ser ju så trist ut på ovanvåningen när inte de stora barnen är hemma, men att kunna sätta på lite dimmande belysning hade ju gjort det jättemysigt. Sen älskar jag att ha det mysigt i hela huset så nedervåningen hade följt mörkret och det hade blivit mysbelysning här med. Kunna styra via telefonen är ju perfekt de helger vi hade varit hos svärföräldrarna för då hade ingen sett att vi inte är hemma 😉
  https://lotte4.blogspot.se

 10. Gisela

  Vi som bor ute på landet har det väldigt mörkt hos oss här skulle vi behöva mer belysning och kunna tända upp innan vi kommer hem om vi vart borta på jobb eller annat. Finns inget tråkigare än att komma hem till ett mörkt hus tänk att kunna styra via telefonen och komma hem till ett belyst hem istället för ett mörker.

 11. Marlene

  Hade varit helt underbart att vakna upp till förinställda ljus i dessa mörka vintertider,eller att kunna släcka,från mobilen istället för att springa runt efter min son överallt som precis lärt sig släcka/tända, morsan här behöver lite avkoppling 🙂 eller att kunna busa med sin sambo och tända/släcka från mobilen när han är själv hemma vore kul! skämt åsido, hade varit kul att få prova ett sånt system:)

 12. Emelie

  Tack för en fin blogg!💕
  Vilken dröm det vore att få vinna den här tävlingen, något vi verkligen skulle behöva här ute i skogen där vi bor😅 Min son har precis slutat med fritids, så vore helt perfekt om det kunde vara ljust både när han vaknar och kommer hem från skolan.✨💫💙

 13. Karin Palmér

  Jag är jätteberoende av ljus för att känna mig pigg och glad och må bra samt få energi. Jag tror att detta ljussystem skulle hjälpa mig att orka dessa mörka månader i Sverige och få mina dagar att kännas mysigare och härligare. Helst hade jag flyttat till ett varmt land där solen inte försvinner som den gör här, håller tummarna att det Hue kan lysa upp mitt liv igen.

 14. Karin Palmér

  Jag är jätteberoende av ljus för att känna mig pigg och glad och må bra. Jag tror att detta ljussystem skulle hjälpa mig att orka dessa mörka månader i Sverige och få mina dagar att kännas mysigare och härligare. Helst hade jag flyttat till ett varmt land där solen inte försvinner som den gör här, håller tummarna att det Hue kan lysa upp mitt liv igen.

 15. Anna

  Hej! Vi har velat ha det här systemet sedan jag såg det på din blogg första gången. Har nyligen flyttat till hus som vi nu håller på och renoverar i den mån vi hinner med två barn. I somras blev altanen klar och det skulle var toppen för oss att vinna. Om jag vann skulle jag ge det till min man i julklapp som tack för allt han gör för mig och barnen. ❤️

 16. Cherie

  Jag önskar att vinna eftersom jag inte gillar att vakna i en helt mörk lägenhet utan vill känna den där härliga morgonkänslan med att det är tänt i fönsterna när jag vaknar. Då hade detta varit perfekt! Håller tummarna 🙂

 17. Jennifer Lindh

  Belysning är nyckeln till ett mysigare hem. Jag och min sambo bor på landet med våra två hundar. Vi är vana att det framförallt denna årstid är kolsvart i princip jämt. Kaminen går varm och ger en mysfaktor.
  Oftast hänger hundarna med oss om vi ska iväg men ibland är dem hemma själva, tänk vilken möjlighet att kunna ge även dem en mysig ”föräldrafri” kväll med Philips Hue!

 18. Michaela L

  Tänk om jag ett startpaket från Philips Hue fick vinna. Jag skulle då kunna styra mina lampor timma för timma.
  Om vi är bortresta så kan vi styra belysningen via en app, och det skulle kunna bli en perfekt julklapp.
  I vårt radhus skulle detta passa så himla bra och både jag om min dotter skulle vid vinst ropa hurra!

  Hoppas på tur 🙂

 19. A

  Åh, åh detta skulle passa oss!!! Vi har två barn under 3 år varav den första föddes med en sjukdom som medförde hjärnskada. Vi vet inte vad hon ser men vi märker att hon reagerar på färger och ljuskällor. Tänk att få kunna bestämma färg på belysningen i hennes rum?! Eller det bästa, kunna tända upp åt henne lite mysigt (från sängen) när hon vill ta morgon mellan kl 03-05 varje dag(!) Efter stormiga 3 år och en stor rädsla att ”skaffa” barn nr 2 så har vi äntligen rotat oss i ny lägenhet och vågar leva igen. Detta skulle bli en super inflyttningspresent samt lite härligt att få känna att livet kan vara lite enkelt och ”tursamt” ibland (+ en mindre irriterad man som slipper släcka alla mina smålampor innan läggdags)! Hoppas på tur!

 20. Ida

  Jag och min pojkvän köpte en relativt nyproducerad lägenhet i våras och har nu hunnit bo in oss men känner att vi saknar de där smarta lösningarna som man kanske inte prioriterar som unga och när man redan lagt ut så mycket på ett nytt hem. Skulle bli så glad om jag kunde få överraska min pojkvän med detta nu till jul och allt <3 kram och tack för sån inspiration varje dag.

 21. Martina

  Hej! Jag har läst din blogg länge men detta är första gången jag kommenterar (första gången i någon blogg överhuvudtaget) uppskattar din då ärligheten i småbarnslivet kommer fram, mycket igenkänning vilket är så skönt! Vilken fantastisk tävling, vi har barn som är i samma åldrar som era, de sover också tillsammans i samma rum, jag hade gärna vunnit för att få till en mysig belysning vid nattning och på morgonen, vi har provat med olika lampor men inte fått till det. Vi läser alltid på kvällen och när läslampan släcks blir det för mörkt då nattlampan lyser för lite istället.

 22. Therese Fohlin

  Vi håller på att bygga hus för första gången och skulle så gärna prova dessa hue-lampor i huset som du pratat så gott om.

 23. Marielle

  Nu när allting mörkt här är,
  Vad passar bättre än lite lyse här.
  Detta högt på vår önskelista står,
  Men hela tiden åt stå åt sidan de får.
  Barnen hade älskade Philips hue,
  Då slipper sonens spöken säga bue.
  ✊🏼😍

 24. Nicolina Johansson

  Efter mycket letande har vi äntligen köpt vårt dröm hus och då skulle detta system passa utmärkt, dels som en säkerhetsgrej som du pratar om. Och med en liten bebis så är allt som underlättar vardagen ett plus! 😘

 25. Nicolina

  Efter mycket letande har vi äntligen köpt vårt dröm hus och då skulle detta system passa utmärkt, dels som en säkerhetsgrej som du pratar om. Och med en liten bebis så är allt som underlättar vardagen ett plus! 😘

 26. Elin

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag i dagsläget är extremt ljus och ljud känslig på grund av min ångest, depression och stress. Att få ett mjukt hem vore magiskt och en safe place till mig själv nu inför julen!

 27. Ellinor

  Vi är i slutskedet att bygga färdigt vårt nya hus. Vi bygger själva så det är många sena kvällar för min älskade sambo. Just nu är jag föräldraledig i väntan på vår bebis som var beräknad den 1 december men som tydligen inte vill komma ut… att vinna något såhär lyxigt till det nya huset hade ju varit perfekt, pengarna går ju lätt åt när man bygger hus och jag samtidigt är föräldraledig.

 28. Helena

  Jag skulle vilja vinna detta för att ge det till mina föräldrar som bor i villa , systemet skulle kunna hjälpa dom att styra belysningen när de inte är hemma för att minska risken för inbrott. Tror dom skulle uppskatta det jättemycket och det skulle kännas fint att ge tillbaka till dom då de hjälper mig så mycket med barnen 🙂

 29. Anan

  Wow! Skulle så gärna vilja var den som tog hem detta💡🎁… 🙂 Hade verkligen passat oss perfekt som bor mitt ute i skogen med sista granen 🌲 som enda granne. Toppen för våra tjejer när de kommer hem ensamma på eftermiddagarna att kunna tända lamporna innan de kommer hem! Håller tummarna så hårt jag kan och önskar dig och din familj en riktigt fin jul🤶🏻🎄, Kram ❤️

 30. Lisa

  Ljus gör såå mycket för välmåendet och känslan hemma. Min man har noll känsla för att tända mysbelysning på morgonen (inte ens julstjärnorna tänder han) så med Philips Hue hemma skulle jag kunna ställa in vilka lampor jag vill ha tända och när de ska tändas så att vi båda får en skön start på dagen 🙂 Därför vill jag vinna!

 31. Alexandra

  Jag skulle gärna vilja vinna detta då både jag och sonen på 3,5 år är väldigt mörkrädda och vi är ofta själva hemma. Det hade varit perfekt när han vill gå upp i sitt rum på övervåningen att kunna tända upp från nedervåningen så han vågar gå upp dit medan vi lagar mat tex och inte har möjlighet att följa med. Samt för min egen del också, då min man rätt ofta är borta i jobbet så tycker jag alltid det är läskigt att släcka ner på nedervåningen innan jag går upp för att lägga mig, tänk om jag kunde släcka via mobilen från sängen istället. Vilken dröm och vad mycket obehagliga känslor jag skulle slippa tampas med varenda kväll.

 32. Anna Ingesson

  Vilken otroligt bra tävling, ända sen du började samarbeta med Philips Hue så har jag drömt om det. Bor man som vi i ett gammalt hus så har v💡i inte någon dimmerfunktion på våra lampor. Vår lilla pojk på 1,5 tycker det är lite otäckt när det är för mörkt vilket gör att vi gärna skulle vilja ha ett dimmat ljus t ex inför läggdags. Det hade också varit skönt att veta att man kan styra lyset och på så sätt t ex minska risken för inbrott. Jag och lillen är ofta hemma själva på kvällar, helger och nätter. Jag håller tummarna och tackar för den ljusglimt som du är. Dina inlägg och stories är det första jag ser och de lyser upp min/vår vardag ❣💡 💡❣

 33. Anna

  Wow! Skulle så gärna vilja var den som tog hem detta💡🎁… 🙂 Hade verkligen passat oss perfekt som bor mitt ute i skogen men sista granen 🌲som enda granne. Toppen för våra tjejer när de kommer hem ensamma på eftermiddagarna att kunna tända lamporna innan de kommer hem! Håller tummarna så hårt jag kan och önskar dig och din familj en riktigt fin jul🤶🏻🎄, Kram ❤️

 34. Ingela

  Vore en stor lycka att få kunna testa denna belysning då vi är 5 i familjen som önskar olika med ljus på morgonen(vilket är en utmaning ))med en dimmer kan man lättare kompromissa 😃

 35. Emelie Ståhl

  När mörkret är det enda Jag ser och Du nu lite ljus ger! Det skulle vara fantastiskt att vinna så att själen återigen lite glädje finna. För ljuset är viktigt och mörker är inget vi vill ha egentligen, på riktigt…
  Vi håller tummarna för Philips Hue och önskar dig och din familj en God (Hue)Jul 😁🎅🏻🎄

 36. Caroline Svensson

  Detta skulle bli perfekt att vinna då vi är inne i en lite mörkare tid med vädret, vi står i renoveringskaos ute & inne utav vårt gamla hus som har tapeter från minst 70-talet. Att vinna lite ljus från Philips hade varit så kul & mysigt att kunna mysa till det trots kaos.
  Mitt i all denna kaos är min föräldraledighet slut efter 3 år hemma, så tidiga mornar för hela familjen & sena kvällar väntar. Hade verkligen varit så kul att kunna ge lite ljus i tillvaron & göra det lite mysigare när man är hemma.

  Vill bara passa på att säga tack för den inspiration du ger på både bloggen & instagram! 🌸

 37. Martina

  Hej! Vi har barn i samma åldrar som era och jag skulle verkligen vilja vinna detta för att kunna styra belysningen i deras gemensamma sovrum, dels för ett mysigt ljus på kvällen och på morgonen. Vi får inte till det trots många försök med olika lampor!

 38. Lida

  Åhh har länge velat testa ett sådant belysningssystem men aldrig riktigt vetat vad man ska köra på!! Hade så gärna velat vinna startpaketet för att testa och sedan fortsätta med det om det är så bra som du beskriver det!! Har massa lampor hemma och det skulle underlätta att ha kolla på allt med ett sådant system. Håller tummarna för att jag vinner👏🏻

  Ha en fortsatt trevlig kväll😊

 39. Evelina Planken

  Tack för all fin inspiration du gett med din fina blogg. Du är en så härlig och jordnära person att följa. Vi har nyss renoverat färdigt vårt 70 talshus. Nu kvarstår belysningen och har beundrat ert system från Philips sedan länge. Jag har haft väldigt struligt med min syn med huvudvärk i två års tid. Vi har två barn en son på 3 år som är extremt mörkrädd och en dotter på 6 månader. Som alltid vill ha en lampa tänt. Vår minsta sover så dåligt om nätterna så sitter oftast i mörket och ammar eller vaggar för att får så ont i ögonen när jag tänder lampor, hittar aldrig lampor som är lagom till ögonen. All lycka till med studierna och er fina fina lägenhet och ert sommarboende. Själv är jag snart klar 4-6 lärare.

 40. Rebecka

  Hej Nadja!
  Tack för en fin blogg och ett stort lycka till med ert nya boende!
  Att få möjligheten att testa på detta system hade varit guld värt för oss nu. Vi har ganska nyligen flyttat in i vårt radhus. Det vi har märkt är hur svårt det är med belysningen på två plan i huset, särskilt när vår äldsta dotter, snart 2 år, gärna vill börja vara och klarar sig lite själv i sitt rum medans vi är på den andra våningen. För att hon inte ska bli lika mörkrädd som jag faktiskt är vore det så skönt att kunna styra lamporna därifrån jag är, vilket just nu kan vara sittande i soffan och amma vår andra dotter på nu 1 månad.

  Håller alla tummar för att få testa detta 🙏
  Kram kram och God Jul!

 41. Johanna

  Åh yes, äntligen har jag chansen att få hem dessa fantastiska lampor! Jag har suktat efter dom sedan du började din tid som ambassadör och har utan framgång försökt övertala mannen att vi ska införskaffa Philips Hue. Trodde verkligen att det skulle gå då han kan vara lite prylnörd och att styra lampor med telefonen har han varit inne på tidigare, men icke. Med två små barn och ett hus vi investerat alla sparpengar i så är lampor helt enkelt inte en prioritet ekonomiskt just nu. Vore så kul att få vinna dessa och få till en bättre belysning här hemma! Speciellt nu när det är så ruskigt och mörkt ute. Vill passa på att säga att jag är så glad att du finns på sociala medier och väger upp all hets med ditt lugna och ärliga sätt, du behövs och du gör skillnad. I alla fall för mig, tack för det ♡

 42. Emma

  Är i liknande situation som dig med en 1,5 åring som tycker att dagen ska starta före kl 5, känns som att det hade varit en ”ljusglimt” i dimman man känner så tidigt på morgonen om man hade kunnat välja styrka o typ av ljus på lamporna!

 43. Linda

  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa för att kunna styra ljuset då min huvudvärk ofta beror på fel ljus. Skulle vara så härligt att få ytterligare ett verktyg till inre harmoni i hemmet. Ett lugn och en sån härlig känsla av ro i kroppen men även sen kunna ställa in skarpare och kallare vid städning

 44. Linda

  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa för att kunna styra ljuset då min huvudvärk ofta beror på fel ljus. Skulle vara så härligt att få ytterligare ett verktyg till inte harmoni i hemmet. Ett lugn och en sån härlig känsla av ro i kroppen men även sen kunna ställa in skarpare och kallare vid städning t ex.

 45. Katarina

  Det skulle vara en dröm att få ha denna mysbelysning i vårat hem. Efter detta tuffa år så försöker jag verkligen att lyssna på vad jag mår bra av och vill skapa ett ett rofyllt hem. Du har varit/är en stor inspiration till att ta hand om sig själv och skapa förutsättningar för det ❤ Stor kram

 46. Anna

  Vi har precis renoverat hemma och belysningen är det sista vi har kvar att få till! Detta systemet verkar så sjukt smart, hade varit fantastiskt kul att få vinna! ❤️

 47. Pauline

  Jag ska få en son i mars och ska även flytta till ett nytt boende snart. Efter att ha stressat väldigt mycket o kämpat en tid längtar jag till mys med min sambo och son snart. Älskar tända ljus så kan tänka mig att jag kommer älska dessa 😍 ps. Du är verkligen en stor förebild ❤️

 48. Pauline andersson

  Jag ska få en son i mars och ska även flytta till ett nytt boende snart. Efter att ha stressat väldigt mycket o kämpat en tid längtar jag till mys med min sambo och son snart. Älskar tända ljus så kan tänka mig att jag kommer älska dessa 😍 ps. Du är verkligen en stor förebild ❤️

 49. Ida

  Åh! Jag älskar lampor och att inreda rummen med mysbelysning. Vi flyttar till vårt första hus i februari (på alla hjärtans dag 🥰) och vi kollar runt efter smarta alternativ till huset. Det vore en dröm att få vinna detta! ❤️

 50. Ellen

  Åh! Vi har precis köpt hus och är på jakt efter snygg och smart belysning – för hjälp vad man insett att belysning är viktigt i ett hus. Jag har hört talas om Philips Hue och känner på mig att vi också skulle bli fast! Håller alla tummar och tår nu.

 51. Sara

  Wow! Som jag avundsjukt trånat efter detta under ditt år som ambassadör. Skulle bli perfekt här hemma då vi har lite svårt med att hitta bra ljuskällor till vårt vardagsrum/kök. Jag tycker det är svårt att anpassa ljuset där efter behovet. Blir antingen för skarpt eller för mörkt. Älskar tanken av flexibilitet.

 52. Terese

  Jag villl såklart vinna för att få det lika mysigt som du visat på dina bilder. Ville typ flytta in hos er i huset för att det såg så mysigt ut haha. Verkar även sjukt smidigt att styra allt från telefonen. Min pojkvän skulle bli ÖVERLYCKLIG om han fick det här i julklapp! Kram på er!
  terese.sandberg@yahoo.se

 53. Terese

  Jag vill såklart vinna för att få det lika mysigt som du visat på dina bilder. Ville typ flytta in hos er i huset för att det såg så mysigt ut haha. Verkar även sjukt smidigt att styra allt från telefonen. Min pojkvän skulle bli ÖVERLYCKLIG om han fick det här i julklapp! Kram på er!
  Terese.sandberg@yahoo.se

stats