nadjamayr

Nadja Mayr

Vinterkläder

 Inlägget innehåller annonslänkar till Nelly

God kväll vännen <3

Sitter i pyjamas med lite kvällsjobb efter att ha nattat mina små hjärtan och betat av den största tvätthögen. De dagar jag är iväg på luncher eller möten hinner jag sällan riktigt med och får ofta ta en stund när barnen somnat. Men aldrig efter nio, sen behöver jag få mysa lite och varva ner innan jag lägger mig.

Vilken magisk höstdag idag, så fint med sol och riktigt krispigt i luften.

Jag tog en morgonpromenad före frukost och jobb. Njöt av solen och sen en skål havregrynsgröt och andra koppen kaffe när jag kom in. Är inte mycket för gröt men just efter att ha varit ute i kylan är det ju såå gott med en värmande skål. Jag gör min med koksmjölk och äter den med granatäpple, äpple, kanel och lite musli på. SÅ gott. Sen var jag iväg på en lunch på djurgården för att fira att Cubus fyller 40 år. Jätte mysigt, god mat, fint sällskap och magisk utsikt över vattnet i höstsolen.

Känner mig ändå redo nu för vinter, mys och allt vad dessa månader har att erbjuda. Längtar lite extra till flytten och vår fjällenresa över jul. Beställt hem lite nya vinterplagg även till mig i år.

 

// Heldräkt HÄR // Moonboots HÄR // Jacka HÄR //

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats