nadjamayr

Nadja Mayr

Weekend & Moet

Hej fina ni!

Hoppas ni har en underbar helg hittills. Här har vi haft en mysdag med handbollsmatcher, frukost på Starbucks och lite shopping. Haha typ första gången jag har shoppat mer till mig själv än till Hollie sen hon kom, visar er sen vad som fick följa med hem.

Igår såg vår kväll ut så här, bästa jag vet, mys med familjen, charkbricka med bla tryffelsalami, parma och vitlöksoliver och så ett glas bubbel. Hur fina är inte dessa Moet tillbehör? Älskar dom och att kunna fixa det där lilla extra på helgen. I den lilla ishinken hade vi mynta och jordgubbar, har ni testat Moet ice med mynta, magisk kombo! Förre helgen så hade jag Corona i stora hinken och is och limeklyftor i den lilla, också så snyggt. Kan även tycka att den är bra för att servera ex chips eller popcorn i. Jag hittade dessa via instagram, en kille som säljer där @alltinommoet heter han.

 

image image image

 

Vad tyckte ni om idol? Liam är min favorit hittills, så himla bra!! Gillar även nya IDOL-juryn, så framgångsrika, ödmjuka och fantastiska på att verkligen hylla andra. Jag tycker att det är extremt attraktivt och inspirerande med människor som är så trygga i sig själva att de kan ösa lovord över andra, att använda ord som magisk, fantastisk, älskar – Love it! Nu ska vi iväg på middag hos min familj, hoppas ni får en underbar kväll! Massa kärlek, N

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nadjamayr

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats