Header Image

Nadja Mayr

Hej fina ni! Nadja heter jag, 27 år,mamma till vår dotter Hollie, förlovad med min bästa vän, älskar livet, inredning, hälsa, mode och vårt sommarhus på underbara Gotland. Har jobbat som modell sen jag var 14, nu är jag utbildad lärare och älskar det! Här kommer jag skriva om allt det lilla som gör livet magiskt. Hoppas ni ska trivas. ?

Gott, hälsosamt och enkelt middagstips

Publicerad,

God morgon snyggingar & trevlig lillördag!

Idag står Strong mama på schemat, (ett pass på sats där du får ta med dig din bebis), men först en morgonpromenad och ikväll väntar lite fix inför helgen.

Igår var det min tur att hålla i tisdagsdejten & jag var sugen på att prova något nytt. Hittade detta recept på tacos med rökt makrill, en salsa på mango och avokado och grekisk yoghurt. Det va så gott och så enkelt, ni måste prova!!

Till det serverade jag en varsin Sol & lime. Till förrätt blev det lite Parma, korvar & Cava

 

image image

 

Recepter hittade jag i Leila Lindholms bok, The fresh foodie. En super fin bok tycker jag, älskar verkligen inspirerande kokbäcker!

Du behöver för 4 personer:

2 rökta makrillfileer

8 små tortillabröd

2 avokado

2 mango

1/4 röd chili

1 salladslök

1 Limefrukt

1 msk olivolja

Flingsalt

Peppar från kvarnen

Koriander och grekisk yoghurt till serveringen

 

  1. Tärna avokdo och mango, blanda med finhackad chili, tunt skivad salladslök (bara det gröna), limesaft, olivolja och salt & peppar i en skål.
  2. Grilla tortillabröden i en torr panna
  3. Dela makrillfileerna i bitar och varva din taco med het salsa, marill och en svalkande klick yoghurt och koriander på toppen. Jag tillsatte även lite tabasco.

Om man vill äta glutenfritt kan man byta till hårda tacobröd istället. Hoppas ni gillar 🙂

 

image image image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *