Header Image

Nadja Mayr

Hej fina ni! Nadja heter jag, 27 år,mamma till vår dotter Hollie, förlovad med min bästa vän, älskar livet, inredning, hälsa, mode och vårt sommarhus på underbara Gotland. Har jobbat som modell sen jag var 14, nu är jag utbildad lärare och älskar det! Här kommer jag skriva om allt det lilla som gör livet magiskt. Hoppas ni ska trivas. ?

Tips på nyttig, enkel och så god förrätt/ tilltugg 

Publicerad,

Hej fina du, 

Hur har din lördag varit? Här har det varit mulet men en mysig dag ändå. Efter en lugn morgon, eller så lugn en morgon kan bli med en busig 1åring. Som förövrigt inte alls lyssnar på ett nej :p så tog jag och H en promenad till havet och förbi hästhagen. En frisk och skön promenad, oavsett väder älskar jag havet. 


När H sov drack vi kaffe i soffan och kollade torpederna, så skönt att bara vara. Det händer inte så ofta. Sen åkte vi till en butik som heter Bersån, köpte ett fikonträd och lite andra växter och den fina kakelplattan, hade varit drömmen att ha detta i köket här, får bli ett framtidsprojekt. Perfekt att servera på 🙂 


Jag har planterat lite och börjat fixa iordning Hollies docksäng, den ska målas grå och piffas med fina tillbehör. Älskar att pyssla, riktig terapi. 


Vi har precis ätit denna underbara förrät, såå gott, nyttigt och enkelt. 


Recept:

Riv parmesanost, fördela i högar på en plåt och skicka in i ugnen på 200 grader tills det fått lite färg. Låt de svala och servera med smetana, rödlök, rom/löjrom och lite citron. Hur enkelt?! 


Ikväll blir det fotboll och Moulse. H har somnat och vi ska bara njuta av lugnet och god mat. 

Fin kväll vänner ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *