Header Image

Nadja Mayr

Hej fina ni! Nadja heter jag, 27 år,mamma till vår dotter Hollie, förlovad med min bästa vän, älskar livet, inredning, hälsa, mode och vårt sommarhus på underbara Gotland. Har jobbat som modell sen jag var 14, nu är jag utbildad lärare och älskar det! Här kommer jag skriva om allt det lilla som gör livet magiskt. Hoppas ni ska trivas. ?

Halloumipizza med avokado och citron

Publicerad,

God kväll vännen,

 

Min dag har gått i ett men nu sover barnen, mannen är och tränar och jag passar på att kvällsjobba lite. Lite mysigt ändå med en kopp te. Idag var jag på utvecklingssamtal med Nora, åh hur stolt blir man inte när man får höra fina saker om sina små? Om båda våra tjejer har vi alltid fått höra hur omtänksamma dom är mot de andra barnen och att de älskar att läsa, två saker som gör både mamman och läraren i mig himla glad. Noras pedagog berättade om att Nora har koll på alla barnen, vems napp som är vems och vilken snutte som tillhör vilken kompis. Blir någon ledsen så pausar hon det hon gör, springer och hämtar rätt napp/snutte och ger den till kompisen. Hur sött? Blir alldeles varm. Hon hjälper även gärna de andra barnen att klä på och av. Gullisen, min Nora.

Efter det hann jag med ett snabbt pass på gymmet innan ett telfonmöte och sen har jag plåtat samarbeten hela dagen, ett som kommer upp imorgon som jag är helt säker på att ni kommer att gilla. Hade tänkt hinna med en promenad och lite annat, men när det var dags för barnen att komma hem insåg jag att jag till och med glömt lunchen, jaja så lite det ibland. Tog igen det till middagen, en magisk god, snabb och hälsosam pizza stod på menyn. Så fräscha smaker!

 

Halloumipizza

 

200 g halloumi

2 ägg (mina var små)

1 dl havregryn

1 msk fiberhusk

 

 Riv halloumin och blanda med övriga ingredienser. Lägg degen på en bakplåtpappersklädd plåt och platta ut till en stor eller två små pizzor. In i ugnen på 220 grader tills den har fått fin färg. 

 

Under tiden, förbered tillbehören

2 avokado, uppskivad

1 finhackad rödlök

1/2 citron (saften)

chiliflakes

creme fraiche

 

Bre på creme fraiche när pizzan svalnat lite och toppa sen med resten av tillbehören.. Tadaaa.. Nu, njut!

 

Ha nu en himla fin kväll, ska fylla på min te kopp och krypa upp under en filt framför en serie tänkte jag,

Kramar XX

2 Kommentarer

  1. Dina inlägg om mat tycks alltid stråla av passion. Varför ringer inte de som gör ”matkassar” till dig och ber dig sätta ihop recept och vackra bilder! Jag hade verkligen köpt den matkassen. Enkla recept och så gott för både ögon, mage och hälsa!
    Typ en ”Lina möter Nadja”-Matkasse 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *