Nadja Mayr

Skönhet inifrån

I annonssamarbete med Oslo Skin Lab

 

God kväll vännen, 

Hoppas din dag varit fin, jag har varit hemma med tjejerna och vi har mest myst inne hela dagen, haft vänner över, bakat och städat inför helgen. Nu blir det lite selfcare,, en lugn kväll i soffan med en ansiktsmask och en kopp te. 

 

Nu tänkte jag att vi ska prata om en grej jag vet att ni kommer att älska. En av de hetaste trenderna inom hudvård just nu och som jag varit så sugen på att prova efter allt jag hört, men det har bara inte blivit av. Sen fick jag frågan innan jul och sen nyår har jag testat och älskat detta. Nämligen detta kollagenpulver som heter The solution från Oslo skin lab. Det är de perfekta komplementet till min dagliga hudvårdsrutin och bostar hela kroppen inifrån. Forskning har bevisat dess goda effekter mot åldrande och rynkor (läs mer om det HÄR) och jag har verkligen märkt resultat på dessa månader då min hy känns både spänstig, slät och strålande.

 

Om det är något jag brinner för och tror på är det hälsa inifrån och ut, detta gäller vårt mående och vår hy. Det fina tycker jag är att den kosthållning jag mår bra av och tror på är även den min hy mår bra av, hyn är vårt största organ och brukar liknas vid en spegel av hur vår insida mår. Att äta en antiinflammatorisk kost med mycket grönskager, frukt, fet fisk och nötter kommer hjälpa till att få hyn, humöret och din hälsa att stråla. Tillexempel ger spenat dig näring till hyn, därför boostar jag alltid mina smoothies med det. Det som är de största bovarna för en välmående hy är socker processad mat, likaså mat som får blodsockret att skjuta. Jag läser otroligt mycket om hälsa, kost och våra kroppar ur olika aspekter, mående, hjärnan, tarmflora, sjukdomar, hyn osv och det är fantastiskt att se hur riktningen är densamma trots olika utgångspunkter. Och vilken enorm effekt det vi stoppar i oss har på alla plan. Därför känns detta samarbete så rätt för mig, något jag verkligen tror på, står för och skulle kunna prata om i timmar.

Jag älskar rutiner, för mig har de alltid varit viktiga, forskning visar dessutom att människan mår bra av rutiner eller små ritualer. För mig är min morgonrutin viktigast, att få väcka kroppen med några min yoga, att tvätta och återfukta ansiktet, smörjer gärna lite extra och får igång blodcirkulationen. Men nu har jag också, äntligen hittat den ultimata morgondrinken som jag dricker innan jag dricker eller äter något annat. Ljummet citronvatten, med en stor dos ingefärashot och the solution kollagenpulver från Oslo skin lab. Kollagen för hyn och ingefära och citron för de antiinflammatoriska och detoxande effekterna. det känns så otroligt fräscht och rent att starta dagen på detta sätt och veta att du boostar både kropp och hy det första du gör. Pulvret smakar ingenting och du rör bara ner det med en sked, så du kan blanda i det i va du vill. i din smoothies, juice eller vatten om du hellre vill det.

Precis som med din vanliga hudvårdsrutin så avtar effekten om du slutar med kollagenet, du kan alltså likna det vid detta, din hudvårdsrutin inifrån. För det är faktiskt så att hur dyra krämer vi in köper så kommer effekten aldrig bli densamma som om vi tar hand om hyn inifrån. Med kollagen, bra kost och mycket vatten.

Vill du också testa denna magiska produkt så får du just nu HELA 60 % på ditt första köp när du blir medlem på The Solution. (Inkl. fri frakt och ingen bindningstid) med koden NADJA , hur bra? Klicka HÄR för att beställa eller läsa mer om alla fördelar och effekter.

Med kärlek., XX N

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej Nadja! Vad använder du för brun utan sol nu till kroppen? Har för mig du har haft tanrevel till ansiktet. Färgen ser helt perfekt ut! Jag blir bara orange och fläckig när jag använder brun utan sol tyvärr.

stats