Här kommer ett gott och hälsosamt lunch/middagstips..
Försöker äta vegetariskt 1-2 dagar i veckan både för miljön, hälsan men också för att variera min kost.
I veckan slängde jag ihop denna super enkla ljumna sallad med några favoriter..
Du behöver:
- Sötpotatis
- Fetaost
- Spenat
- Pinjenötter
- Avokado
- Flingsalt, chiliflakes, olivolja
- Ev koriander och lime
Gör så här:
- Skala och skär sötpotatisen i kuber. Masera in den i kokosolja, lite olivolja, ev liite honung, flingsalt och chiliflakes. Kör i ugnen på 220 grader tills de fått fin färg.
- Rosta pinjenötter i torr panna med flingsalt.
- Hacka upp avokado och feta.
- Lägg upp bladspenat och alla tillbehör, ringla över olivolja, toppa ev med lite lime och koriander.
Mer av dina fantastiska recept! 🙂
Alltså seriöst, kan du inte lägga ut fler recept!!, du är min favvo-inspo nu!! sjukt goda, nyttiga och spännande recept hela tiden 🙂 keep it up! KRAM
Älskar dina recept Nadja!